wyprałam NB, po raz 3 w 60 st i mi gumki poszły wszystkiea pielucha , funkiel nówka była
i co ja mam teraz zrobic ?!
wyprałam NB, po raz 3 w 60 st i mi gumki poszły wszystkiea pielucha , funkiel nówka była
i co ja mam teraz zrobic ?!
Marysia (03.01.2006 - 12:40), Zosia (19.01.2009 - 18:25)
Gala: napiszę ci mejla. Jak już pisałam, ja piorę wyłącznie na 60 od miesięcy
Edit: temperatura 60 stopni na pewno nie będzie miała wpływu na puszczenie gumek. Myślę, że w tym egzemplarzu mogły być po prostu za płytko wszyte.
Ostatnio edytowane przez Anna Nogajska ; 05-11-2009 o 12:21
Trener Szkoły Noszenia ClauWi®, http://www.clauwi.pl
Dodam krój NB pozwoli utrzymać w środku bez żadnego wycieku super kupsko.
No po prostu bardzo OK.
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
Marysia (03.01.2006 - 12:40), Zosia (19.01.2009 - 18:25)
Aniu,kiedy orientacyjnie będziesz miała kieszonki znowu na stanie?
Na stronie jest informacja, że ok. 13 listopada, czyli już niedługo.
Wczoraj zaryzykowałam i założyłam Ewce NB z dwiema wkładkami na noc (do tej pory na noc były jednorazówki). Dziewuszysko w nocy podjada co chwilę i co chwilę pewnie siusia, co w połączeniu z porannym Wielkim Sikiem daje jakieś pół wiadra siuśków. Byłam bardzo miło zaskoczona, bo miała tylko lekko wilgotną piżamkę z przodu, reszta wilgoci siedziała karnie wewnątrz.
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"