SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
No właśnie, więc nie bardzo rozumiem, o co chodzi. Ma oddychać i nie przeciekać, jak dla mnie.
Zuzanna i Franciszek
Oddychazrobiłam test usta pieluszka jak przy innych i wrażenie to samo
Co do wykonania. myślę ,ze jednak BumG czy wonderbuła są pożądniejsze, lepiej zszyte.polarek moze lepszy też w bum i w wonder..może ten przedni rzep jest nieszczesliwie przeszyty przez wszystkie warstwy...
ale..
czy to wszystko czyni tą pieluszkę 2x gorszą..o na pewno nie!
Czy wytrzyma dwa razy krócej? to się okarze ..
Jestem zadowolona z zakupu.polecam
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
Pondo to super, że jesteś zadowolona, i o to chodzi.![]()
Zuzanna i Franciszek
Moja opinia nt Naughty Baby:
Na pierwszy rzut oka bardzo podobne do Bum Genius. Chłonność - bardzo dobra, świetne wkładki, wytrzymuje całą noc, podobnie jak BG czy Wonderoos. Wyglądają na pupci bardzo zgrabnie. No i te kolorki soczyste są boskie. Jedyny minus wg mnie, ale to jedynie estetyczny, i mnie nie przeszkadza - skulkowany polarek już od początku.
Moja ocena: 5- (za to skulkowanie). Świetny towar za przystępną cenę.
Bardzo dziękuję Aniu za znalezienie takiej oferty![]()
wyprałam NB, po raz 3 w 60 st i mi gumki poszły wszystkiea pielucha , funkiel nówka była
i co ja mam teraz zrobic ?!
Marysia (03.01.2006 - 12:40), Zosia (19.01.2009 - 18:25)
A IMO wondero są mniej starannie uszyte - to wejście do wkładki takie nie wykończone i przy logo nitki odstają (i tak je kocham)
BG to porażka jakaś. Mojej młodej się gumki odciskały mimo że chudzina i ledwo mogłam dopiąć pieluszkę (rzepy krótkie)
NB się zachwycam, wspaniale się układa na dupinie młodej. Przeszycie całej pieluszki przy rzepie nie jest dla mnie problemem.
No i ta cena!!! Gdybym zaczynała pieluszkowanie kieszonkowe to chyba bym kupiła 20 NB i juz nic innego nie szukała![]()