Ja piorę pieluchy w 60 stopniach, Naughty Baby też i nic jej się nie dzieje. Wczoraj założyłam NB mojej córce na noc, pielucha wytrzymała od 19 do 2 w nocy. Moje dziecko między czasie obudziło się 3 razy na jedzenie (i pewnie z tyle razy się zsikało). Jak pieluchę ściągałam to pupka była troszkę wilgotna a sama pielucha bardzo ciężka. Nic bokiem nie przeciekło. Jak dla mnie jeżeli chodzi o chłonność to pielucha podobna do wonderoos (bo też do 2 w nocy wytrzymała).
Zastanawia mnie tylko system nap (chodzi mi o rozmiar). Moje dziecko nie waży jeszcze 7 kg, ma 64 cm długości i pieluchę ma rozpiętą na ostatni rozmiarJak zapne napy na przedostatnie, tak żeby zmniejszyć rozmiar pieluszki to mam wrażenie, że pielucha jest za krótka (może to przez te duże, chłonne wkładki?). Zastanawiam się jak to jest u większych dzieciaczków?
![]()

Jak zapne napy na przedostatnie, tak żeby zmniejszyć rozmiar pieluszki to mam wrażenie, że pielucha jest za krótka (może to przez te duże, chłonne wkładki?). Zastanawiam się jak to jest u większych dzieciaczków?
Elficzka Em - 15.03.2009r i Elfik Ad - 21.05.2012r
Odpowiedz z cytatem