A jak by waszym zdanem leżały na pulchnych nóżkach? Zocha ma oponki jak ludzik michelin, dosć często otulacze ją obcierają...Będzie ok?
A jak by waszym zdanem leżały na pulchnych nóżkach? Zocha ma oponki jak ludzik michelin, dosć często otulacze ją obcierają...Będzie ok?
Dołączam się do pytania.
Wonderoosy mi nie pasowały, IB bardzo. Spodobają mi się NB?![]()
ja mysle ze trzeba wybrobowac
u nas naughty baby się sprawdza, wkladki sa fajne, szkoda tylko ze nie na napki, tylko trzeba je złożyc ale to niewielki minus. W pasie rzeczywiscie cieniej i ładniej. Kieszonka ładnie obszyta jak w TT co jest na duży plus. W BG bardzo wkurza mnie wejście do kieszonki. Poza tym cena jak marzenie
Na moim pulchniaczku ładnie leża i w nogach i wpasie. Kolory ładne. Prałam juz 2 razy w 60 stopniach i nic się nie stało. Wkładka dośc szybko schnie, na pewno szybciej niż FB i Wonderoo.
Jakbym nie miała juz kompletu pieluch to jeszcze bym domówiła a tak skusiłam sie tylko na trzy![]()
Aniu gratuluję odkrycia taniej kieszonki.Aż sama jej spróbuję.
Masz fiolecik?
![]()
Koniecznie zmień na stronce opis, że to nie PUL. Lepiej nie wprowadzać ludzi w błąd. Rzetelny opis to podstawa.A gdzie pieluszka jest produkowana? Nie znalazłam tej informacji, albo przeoczyłam. I o co chodzi z tą zimną wodą?
Czy gdzieś w necie jest strona producenta tych pieluszek?
Boleć może wiele rzeczy, między innymi to, jak uprzedzają się do człowieka osoby, które prawie Cię nie znają - i tylko dlatego, że na przykład jesteś ich konkurencją. Ale taki jest ten świat, zawiść była, jest i będzie (niestety).
A to, że znalazłaś tanią kieszonkę to super. Może dzięki temu jeszcze więcej osób przekona się do wielo i kiedyś będą leżały na półkach sklepów (mam taką nadzieję).
A ceny pieluszek szytych? Tak jak napisałaś sprowadzamy materiały z zagranicy, kupujemy w ilościach minimalnych, wiele czynników się na to składa, że mamy ceny jakie mamy. Mam nadzieję, że kiedyś powstaną firmy produkujące pieluszki wielorazowe w polsce i ceny będą wtedy mogły być naprawdę przystępne.
Poza tym wydaje mi się, że każdy produkt znajdzie odbiorcę (tańszy, czy droższy) a to dlatego, że każdy lubi coś innego.![]()
Ostatnio edytowane przez yetta ; 01-11-2009 o 00:50
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
Z tego wynika, że to nie PUL, a coś do niego bardzo podobne.
A jaka jest temperatura prania na metce pieluszki? Czy jest tylko info o zimnej wodzie?
Bo np ta druga tania pieluszka sweet doll baby ma na metce 30 stopni prania. Ciekawe dlaczego nie 60? Hm. Czyżby z powodu tego materiału TPU?
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
edit:
dobra, nieważne
Pozwolicie ze sie wtrace,bo juz wiele wpisow bylo na temat prania SDB.Czy ubrania z polaru lub jakiegos innego sztucznego materialu tez pierzecie normalnie w 90 stp?Spojrzcie w metki i zobaczycie jaka jest podana temperatura.Polar czy PUL to nie bawelna ze mozna je ''katowac''na codzien we wrzacej wodzie,na rynku jest dostepnych tyle srodkow dezynfekujacych pieluchy ze ja nie rozumiem po co wy je tak gotujecie![]()
Ja piorę pieluchy w 60 stopniach, Naughty Baby też i nic jej się nie dzieje. Wczoraj założyłam NB mojej córce na noc, pielucha wytrzymała od 19 do 2 w nocy. Moje dziecko między czasie obudziło się 3 razy na jedzenie (i pewnie z tyle razy się zsikało). Jak pieluchę ściągałam to pupka była troszkę wilgotna a sama pielucha bardzo ciężka. Nic bokiem nie przeciekło. Jak dla mnie jeżeli chodzi o chłonność to pielucha podobna do wonderoos (bo też do 2 w nocy wytrzymała).
Zastanawia mnie tylko system nap (chodzi mi o rozmiar). Moje dziecko nie waży jeszcze 7 kg, ma 64 cm długości i pieluchę ma rozpiętą na ostatni rozmiarJak zapne napy na przedostatnie, tak żeby zmniejszyć rozmiar pieluszki to mam wrażenie, że pielucha jest za krótka (może to przez te duże, chłonne wkładki?). Zastanawiam się jak to jest u większych dzieciaczków?
![]()
Elficzka Em - 15.03.2009r i Elfik Ad - 21.05.2012r
Z tym PULem/niePULem to chyba najważniejsze, czy oddycha, nie?jak to jest Naughty Baby?