Pokaż wyniki od 1 do 20 z 57

Wątek: czy któraś jeździ komunikacją z dzieciem w plecaczku?

Mieszany widok

słoneczny_blask
    Guest

Domyślnie

...
    Ostatnio edytowane przez słoneczny_blask ; 01-01-2014 o 15:17

Chustomanka Awatar mamka_klamka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Jeździłam z Markiem w MT, siadałam na krawędzi, ale on już całkiem spory wtedy był. Z Krzysiem jeszcze nie próbowałam. W ogóle na plecach go na dwór na długie wyjścia nie noszę jeszcze, a w autobusach gorąco jest, z tyłu nie ma go jak rozebrać.

Chustoholiczka Awatar nemhain
    Miejscowość
    Warszawa, Mokotów

Domyślnie

My metrem jezdzimy codzinnie ale w kieszonce lub 2X.

Chusteryczka Awatar Kanga
    Miejscowość
    Warszawa,Mokotów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez słoneczny_blask Zobacz posta
    Nie jeździłam tramwajem nigdy, ale chętnie bym jutro wyruszyła, bo mi zajęcia synka przepadną, jednak mąż nie chce o tym słyszeć. Ma bzika na punkcie bezpieczeństwa. Do tej pory myślałam, że pozytywnego, ale on mi tu każe myśleć, co będzie jeśli się tramwaj z innym pojazdem zderzy, gdy on będzie w MT. Jakie jest tego prawdopodobieństwo?

Wózkiem się nie przedrzemy przez te zaspy, a z okna widzę, jak samochody które wyjeżdzają z parkingu coróż trzeba spowrotem wepchnać na miejsce.

powiedz mu, że w wózku bardziej niebezpiecznie ( szczególnie w gondolach) ale i w spacerówkach, zwłaszcza, jak dziecię ma tendencje do uwalniania rąk z pasów bezpieczeństwa.. pozatym mimo hamulców na kółkach wózek i tak przy zderzeniu poleci cały do przodu

gosia1974
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aga Zobacz posta
    powiedz mu, że w wózku bardziej niebezpiecznie ( szczególnie w gondolach) ale i w spacerówkach, zwłaszcza, jak dziecię ma tendencje do uwalniania rąk z pasów bezpieczeństwa.. pozatym mimo hamulców na kółkach wózek i tak przy zderzeniu poleci cały do przodu
    Aga - Tobie chodzi o wózek/gondolę/spacerówkę znajdujące się w w/w środkach komunikacji miejskiej, czy takie "mamobieżne"?

Chusteryczka Awatar Kanga
    Miejscowość
    Warszawa,Mokotów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gosia1974 Zobacz posta
    Aga - Tobie chodzi o wózek/gondolę/spacerówkę znajdujące się w w/w środkach komunikacji miejskiej, czy takie "mamobieżne"?
    chodzi o to, że moim zdaniem podczas wypadku równie niebezpieczny jest wózek jak chusta, a gondola bez pasów w szczególnosci.

gosia1974
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aga Zobacz posta
    chodzi o to, że moim zdaniem podczas wypadku równie niebezpieczny jest wózek jak chusta, a gondola bez pasów w szczególnosci.
    A to się zgadza...

Uprawnienia umieszczania postów