Poszukuję chusty jak w temacie - elastycznej ale dłuugiej, bo 5m które zakupiłam wczoraj okazało się dla nas niewystarczające.... polećcie coś proszę, bo mam poczucie zagubienia, myślałam ze 5 metrów do duuuużo![]()
Poszukuję chusty jak w temacie - elastycznej ale dłuugiej, bo 5m które zakupiłam wczoraj okazało się dla nas niewystarczające.... polećcie coś proszę, bo mam poczucie zagubienia, myślałam ze 5 metrów do duuuużo![]()
Niektórzy producenci mają też 5,2 m, ale to nie jest dużo więcej.
Proponowałabym zwrócić się do któregoś z producentów o chustę indywidualną. Pomogą Ci z doborze długości. Będziesz miała taką długość, jaka jest Ci potrzebna.![]()
Ostatnio edytowane przez Natalia ; 09-10-2009 o 14:20
Ja mam Moby Wrap - ma 5,2 metra, tzn. tak jest napisane w opisie chusty, sama nie mierzyłam ale porównując moje wiązanki chyba rzeczywiście tyle ma...polecam, bo mi się super sprawdziła, zastanawiałam się nawet nad sprzedażą ale ... chyba jeszcze nie dojrzałam, czasem lubimy się jeszcze w niej ze Stasiem ponosić...
Moje skarby:
Ania 13.08.2004
Nina 19.01.2006
Staś 18.03.2009
no i Tomasz - mąż
Ale tak właśnie pomyślałam, że tych 20 cm, to chyba rzeczywiście niewielka różnica...
Moje skarby:
Ania 13.08.2004
Nina 19.01.2006
Staś 18.03.2009
no i Tomasz - mąż
Babylonia ma 5,6.
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
Mam wrap też jest 5,6
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
kiedyś były 6m polekonty, nie wiem czy jeszcze są....
potwierdzam, babylonia jest 5,6. ale jest jeszcze jedno pytanie - czy na pewno dociągnęłaś prawidłowo? może wrzuć jakieś fotki?
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
ja mam chyba 5,60 bordowy kupionego od agatkie zobacz tutaj http://www.decoraliki.pl/?dlugosc-5-6m,24... jesli bardzo Ci zalezy moge Ci pozyczycjakby co pisz priv bo ja jutro rano lece do Polski wiec moge chuste zabrac ze soba
Ostatnio edytowane przez Janis Joplin ; 09-10-2009 o 14:29
eeee... No więc to jest tak, że my na sucho na razie, bo Dzidziuś jeszcze w brzuchupróbował się zamotać mąż no i niewiele materiału zostało na związanie węzła... Możliwe że nie naciągnął tego zbyt dobrze?? My swieżaki jesteśmy
![]()
A jak na sucho to na bank za słabo dociągneliście. Elastyka trzeba od razu dociągnąć mocno, jak sama nazwa wskazuje ona jest elastyczna i sie rozciągnie jak włożysz dziecko. Spóbujcie jeszcze raz i mocno dociągnije, tak na gotowo. Myślę, że 5m starczy
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
i moze na jakiejs lalce sprobowac hmmm?? i naciagnac pozadnie chuste ...
ja mam 5,60cm i spore gabaryty hahaah ale na 100% jestem pewna ze 5m by mi starczylo![]()
hmmmdzieki za wszystkie szybkie odpowiedzi, poćwiczymy
jakby co to wkleję fotki jesli nadal nie będzie dobrze
![]()
ja mam elastyka 5,5 i oboję z mężem jesteśmy b.wysocy a mąż dodatkowo wszerz i powiem szczerze że normalnie się nosi i jeszcze sporo tej chusty nam zostaje więc Wam na pewno wystarczy, bez paniki trzeba pocwiczyc, podociągac i będzie gitnajlepiej poczekac na dzidziusia
![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.