Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 22 z 22

Wątek: grzybek na pipulce

Chustoholiczka Awatar erithacus
    Miejscowość
    Tczew

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kam.xt Zobacz posta
    Można leczyc grzybka a zarodniki obecne w pieluchach i tak będa od nowa zakażać.

także proponuję dowiedzieć się czym można zdezynfekować pieluchy
    No dobra, ale grzyb nie jest OD pieluch. Tak jak grzybica stóp nie jest OD skarpetek. Idąc tym tropem to grzybicę pochwy należałoby leczyć stosując jednorazowe majtki.
    Z resztą lekarka mówiła o tym,
    "że to może byc na skutek tego iż w wielorazówkach pipka ma bezpośredni kontakt z moczem." Czyli nie wspominała nic o przetrwalnikach itd, tylko o moczu, co jest kompletnym bezsensem.

O środkach do dezynfekcji już dziewczyny pisały, jest ich sporo i to w powszechnym użytku.

Czasem mnie nie ma. Można mnie złapać na maila: [mój nick z forum] @ tlen.pl

Chusteryczka Awatar Pondo
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez erithacus Zobacz posta
    No dobra, ale grzyb nie jest OD pieluch. Tak jak grzybica stóp nie jest OD skarpetek. Idąc tym tropem to grzybicę pochwy należałoby leczyć stosując jednorazowe majtki.
    Z resztą lekarka mówiła o tym,
    "że to może byc na skutek tego iż w wielorazówkach pipka ma bezpośredni kontakt z moczem." Czyli nie wspominała nic o przetrwalnikach itd, tylko o moczu, co jest kompletnym bezsensem.

O środkach do dezynfekcji już dziewczyny pisały, jest ich sporo i to w powszechnym użytku.
    Dziękuję Ci dobra Kobieto
    Jak zwykle najwięcej złego do powiedzenia nt pieluch wielorazowych obecnie mają Ci którzy ich nigdy nie stosowali.
    Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.

Uprawnienia umieszczania postów