ten jest akurat mega didochem pieknym i swietnistym, prosze go nei szkalować![]()
![]()
![]()
no dobra dobraMorepig Tobie to Olaf kolorkiem do włosów idealnie pasuje/pasował
JaśniePani...no niby poczytałam ale jakoś nie zwróciłam uwagi na tą długośćtylko że didki są super
no to Wam napiszę czemu taki problem z długością wyszedł...zmierzyłam Olafa i ma 4,60 jak w pysiunię strzelił, zmierzyłam hoppka i ten ma 5,20 (ok) a kupowałam też jako 4,60 więc poprzednia właścicielka chyba nie wiedziała co miała a ja nie miałam potrzeby wcześniej mierzyć, i tak byłam pewna, że 4,60 mi starczy do 2xwiem wiem, sierota jestem i 6 są po prostu dla mnie za małe a plecaka jakoś na razie nie kocham bo lubię mieć młodego przytulonego z przodu
no i jeszcze myślałam, że ten olaf to bardziej czerwony jest bo tak na zdjęciach didka wygląda a on taki jakoś brązowawo pomarańczowy a ja bardzo chciałam pasiaki czerwone
no morzecie teraz na mnie pokrzyczeć![]()
Małgosia 23.07.2004
Piotruś 22.01.2009
Michasia 26.10.2010
Matylda 27.03.2012
Madziuchna ja cie rozumiem- kupilam uzywana Eve, o ktorej dlugo marzylam i ciezko bylo mi sie w nia zawiazac w 2x-jakies takie krotkie ogonki , mimo, ze rozmiar 7-zmierzylam a tu ledwie 5m z tymi scieciami,a teraz mam nowa Lise i jest super! chociaz wydaje mi sie ciensza niz ta starsza Evka. Z tymi dlugosciami to jakos tak dziwnie jest- np w indio rozmiar7 ogony mam po kostki i spokojnie dowiaze sie w 6.