Pokaż wyniki od 1 do 17 z 17

Wątek: Jedna Biała czy Doskonała?

Mieszany widok

Chustonoszka
    Miejscowość
    Dolny Śląsk

Domyślnie

u nas też rzepy JBD obcierają, ale głównie brzuszek, czasem tylko nóżki. Też bardzo lubię te pieluszki (no mam ich sporo) i do czasu jak dziecie nie było mocno ruchliwe wszystko było ok, ale jak zaczęło biegać, to rzepy obcierają i nie mogę ich odpowiednio zapiąć, rozmiar niestety nie zmienił niczego. Bardzo żałuję i ...musieliśmy się przesiąść do Bamgeniusów i z tymi już nie mam problemów.
    mama Ignasia (27.03.2008)

Chustoguru Awatar Em

Domyślnie

Mi się przestały tak podobać. Są sztywne.

Chustonówka

Domyślnie

dla mnie JBD jest doskonala dobrze chlonie blyskawicznie schnie jest ladna (mam ta w zwierzatka) mozna ja prac w 90 stopniach generalnie jeden wielki plus wlasnie planuje dokupic jeszcze jedna
    Helenka 05.11.2009 Zuzia 20.09.2007

Chustomanka Awatar tamyk
    Miejscowość
    Mikołów

Domyślnie

Ja miałam S kę i była super. Żancyh problemów. Chyba trzeba dopasowywać pieluchy do dziecka. U nas slady zostawiają Naughty Baby
    Idusia grudzień 2008, Jasinek luty 2011, Lelo kwiecień 2014

Chusteryczka
    Miejscowość
    Gliwice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez luandzia Zobacz posta
    dla mnie JBD jest doskonala dobrze chlonie blyskawicznie schnie jest ladna (mam ta w zwierzatka) mozna ja prac w 90 stopniach generalnie jeden wielki plus wlasnie planuje dokupic jeszcze jedna
    Zgadzam się ! Czasem jednak drapie brzuszek,szczczególnie u ruchliwych dzieciaczkow!.....ale chybawszystkie są ruchliwe!

mamru
    Guest

Domyślnie

moje ulubione AIO, bo błyskawicznie schnie, super chłonie i w ogóle jestem bardzo zadowolona! CZekam tylko, aż producent wpadnie na pomysł jak zrobić JBD w wersji one size

Chustofanka

Domyślnie

Mam jedną i ją uwielbiam. Super chłonie, szybko schnie, cudnie na tyłku wygląda
    Tylko ja bym brała rozmiar większą. Moja młoda ma 9 kg a chodzi w XL czyli od 11 kg.

Uprawnienia umieszczania postów