Marta, mama Stasia - 2007 i Józina - 2010
Stasiek poleca
Błogosławiony, który nie mając nic do powiedzenia nie obleka tego w słowa. Julian Tuwim
Hm... A noszenie z przodu - wygodniej Wam w Angelpacku czy Manduce? Czy Angelpack umożliwia krzyżowanie pasów na plecach? Czytałam coś o tym, że samej ciężko zapiąć pas piersiowy w Angelpacku (przy noszeniu z przodu) - prawda? Zastanawiam się nad pierwszym ergonomicznym i nie wiem które wybrać - Angelpacki ładniejsze i milsze chyba, ale nie wiem jak z tym noszeniem z przodu (Zuza będzie miała 6 mies. jak zaczniemy nosić). Doradźcie![]()
mam AngelPacka (ale eco) i ja nie mam żadnego problemu z noszeniem z przodu z pasami skrzyżowanymi na plecach kiedy mam małą z przodu, mąż (średnio duży - 1,90, 75 kg) ustawia sobie sprzączki najdalej możliwie. Głównie nosiliśmy latem, więc nie nosiliśmy na grubych kurtkach, co może robi jakąś różnicę.
Nam generalnie super się nosi małą (zaczęliśmy jak miała pół roku i wtedy nosiliśmy najczęściej), nosidło miłe, wygodne i śliczne. No ale porównania z innymi nosidłami nie mam.
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Dzięki! To Mikołaj chyba przyniesie AngelPacka, bardziej mi się podobają, a na kurtce i tak nie będę nosić (raczej pod
).
Zu - czerwiec 2009
ale w tym APLX te dziec musi sam siedziec tak? bo tez szukam jakiegos nosidla
Ja kupiłam w końcu APLX, mojee dziewczyny nie siedzą i noszę je w APLX. Producent pisze, że od urodzenia można, ale ja tak sobie myślę, że w nosidle to tak od 5 mies. Wcześniej dzieci za małe są.
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
możesz spróbować umówić się z juliwek, która ma w nosidla.com.pl i AngelPacka i manducę żeby porównać
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Jak masz ochotę przymierzyć APLX zapraszam do mnie na kawkę![]()
Ala i Hania 2009, Ewa 2012