ze niby JA wiem? skadze znowu???![]()
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
A mnie się podobają, przynajmniej kolorkiciekawe jaki ten eksperyment na grubość będzie
![]()
Znowu gekony, chyba będę płakać![]()
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
gekony mnożą się jak króliki!
mi się podobają oczywiście, bo ja żakardo-zoofilka jestem, ciekawam tylko jak te domieszki wszystkie razem do kupy się sprawdzą. po lnianych to jakoś strach je brać.
a w ogóle to daliby już spokój z mnożeniem gekonów we wszystkich możliwych odmianach.
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
O matko! a cóż to???
Edit: już wiem http://pl.wikipedia.org/wiki/Szczmiel_bia%C5%82y
Kasiu mnie Ciebie teżpozdrawiam
![]()
Ostatnio edytowane przez Ania z Tulikowa ; 07-10-2009 o 12:03
Czyli chyba powinna nieźle nosić...
Ktoś kupił, żeby potestować?![]()
Starszy Syn (VIII.2006), Córka (I.2009) i młodszy Syn (XI.2011)
http://moje-dzieciaki.blogspot.com/
We are what we think. All that we are arises with our thoughts.
With our thoughts we make the world. Buddha
Mnie się szare bawełniane gekony bardzo podobały. Takie fifne były.Te mi się też podobają, a ten szczmiel czy jak mu tam brzmi naprawdę ciekawie.
Siaś 07.2007 Ninia 04.2009 i Lolek 12.2010
Kozdy cłek fce mieć swój rozum. Kóniec kóńcym telo rozumów, kielo ludzi. A godajóm, ze rozum jest jedyn! Jakoz jedyn, kie kozdy hebluje po swojemu.
uch, sytuacja odwrotna niż z rybami nowymi. Domieszka mnie podekscytowała, a wzór i kolor okropne.
Co oni się tak na te jaszczury uwzięli, chyba im dobrze schodzą.
Błagam, dziewczyny, nie kupujcie już gekonów, bo się na gwiazdkę doczekamy jaszczurów wełnianych w czapkach Mikołaja....
Z mojego monitora zieje wielka dziura - wybaczcie literówki