Właściwie to raczej należałoby wymienić całą pieluszkę. Z Itti Bitti jest jeden taki problem, że wkłady długo schną i warto mieć drugi komplet na wymianę. Itti Bitti to pieluszki które mają wkładki doczepiane na napy do zewnętrznej powłoczki.
Właściwie to raczej należałoby wymienić całą pieluszkę. Z Itti Bitti jest jeden taki problem, że wkłady długo schną i warto mieć drugi komplet na wymianę. Itti Bitti to pieluszki które mają wkładki doczepiane na napy do zewnętrznej powłoczki.
Czyli jaką aio bys polecała? A moze można kupić oddzielnie te wkłady? Nie można ich suszyć np. na kaloryferze? Teraz zima, to jak znalazł ;p .. A do lata to mam nadzieję, że odpieluchuję smyka.
Tak to większe parcie by było na wysadzanie. Bez tego mężowy się nie chce bo pampek na tyle wygodny, że tylko zdjąć i nałożyć nowy, a tu gonitwa za młodym (bo lubi robić kupkę na stojąco), czasami go puszczę bez (bo do prawie roku nigdy bez pieluchy nie chodził :/) to siknie, nawet kupkę zrobi. Dla małża to dramaty...
Wkłady na kaloryferze suszyć można, tej powłoczki raczej nie bo może się zniszczyć PUL czyli ten materiał nieprzemakalny. Wkłady można oddzielnie kupić. Ja myślę, że IB to dobre rozwiązanie dla was, ewentualnie zastanów się nad pieluchą do składania i otulaczem, to nie wymaga dużego nakładu pracy, a szybko schnie i jest wygodne.