Pokaż wyniki od 1 do 20 z 53

Wątek: paaaa

Mieszany widok

Zosia Samosia Awatar JJ
    Miejscowość
    Nibylandia

Domyślnie

to ja zakoncze ... widzialam fotki i posty reniaaa ... troche to dziewcze pyskliwe jak dla mnie i malo cierpliwe ... MT owszem to drugie z miskiem fajnie wygladalo ... ale dzis jest niedziela ... na forum przez caly dzien zasiaduja moze z 4 osoby wiec kto mial fotki ogladac?
    forum w niedziele caly dzien to pewnie tylko ja sledze wystarczylo poczekac np. 2 dni i wiecej osob by ocenilo prace reni ... chyba jej sie wydawalo ze przyjdzie tu pokaze nam swoje prace i cale forum padnie na kolana i zlozy zamowienia na 1000 sztuk od razu ... na oklaski i klijentow czeba sobie zapracowac ... moje odczucia ...

Chusteryczka
    Miejscowość
    Cieszyn

Domyślnie

Nicka nie MUSIAŁA zmieniać, jak sądzę, była to tylko prośba - słuszna czy nie, nie mnie to oceniać. W moim odczuciu nikt tu na nią nie naskoczył.

Widziałam jej watek od początku i szczerze mówiąc zdziwiłam się, że nikt ostrzej nie zareagował. Post nr jeden sprzedam (ok, zgodne z regulaminem), post nr 2 czy 3 - "prośba o poradę biznesową" Właściwie większość postów to było dążenie do tego, żeby jednak swoje MT pokazać,zareklamować. No wybaczcie

Pewnie zostanę odebrana jako "zazdrosna" konkurencja, ale tak nie jest (niektórzy już wiedzą, że wracam do pracy i kończę z szyciem). Po prostu tak się forumowania nie zaczyna.

Chustoholiczka Awatar morepig
    Miejscowość
    Birmingham/UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez myrra Zobacz posta
    Nicka nie MUSIAŁA zmieniać, jak sądzę, była to tylko prośba - słuszna czy nie, nie mnie to oceniać. W moim odczuciu nikt tu na nią nie naskoczył.

Widziałam jej watek od początku i szczerze mówiąc zdziwiłam się, że nikt ostrzej nie zareagował. Post nr jeden sprzedam (ok, zgodne z regulaminem), post nr 2 czy 3 - "prośba o poradę biznesową" Właściwie większość postów to było dążenie do tego, żeby jednak swoje MT pokazać,zareklamować. No wybaczcie

Pewnie zostanę odebrana jako "zazdrosna" konkurencja, ale tak nie jest (niektórzy już wiedzą, że wracam do pracy i kończę z szyciem). Po prostu tak się forumowania nie zaczyna.
    najpierw pojawiła się na szmacie..

http://forum.gazeta.pl/forum/w,44603...y_pomysl_.html

mnie sie wydaje jednak ze 2 czy 3 upomnienia moda to strasznei niemiłe i stresujące dla ogarniającej się chustonówki, ktora na dodatek przeprosiła i obiecała poprawę...

edit- wydaje mi się że chciała tu wejść "jak do rodziny" a została potraktowana "jak obcy"
    jesli rozumiecie o co mi chodzi

pocketsfullofmemories.co.uk - Life & Kids Photography
    i na fb
    kolorowe śniadania - dopudelka i na fb

Chustomanka Awatar lillyofthevally
    Miejscowość
    Świętochłowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez morepig Zobacz posta
    najpierw pojawiła się na szmacie..

http://forum.gazeta.pl/forum/w,44603...y_pomysl_.html

mnie sie wydaje jednak ze 2 czy 3 upomnienia moda to strasznei niemiłe i stresujące dla ogarniającej się chustonówki, ktora na dodatek przeprosiła i obiecała poprawę...

edit- wydaje mi się że chciała tu wejść "jak do rodziny" a została potraktowana "jak obcy"
    jesli rozumiecie o co mi chodzi
    i się zgadzam ze słowami moreig
    POWRÓT DO NASZEGO ŚWIATA DLA MOJEGO ANTKA:

http://www.chusty.info/forum/showthr...958#post551958

Uprawnienia umieszczania postów