A ja uważam, że w obu miejscach mogła się źle poczuć. Co chwila upominana przez moda, a raz chyba naprawdę jest wystarczający, zwłaszcza, że zrozumiała i chciała tylko pokazać.
A ja uważam, że w obu miejscach mogła się źle poczuć. Co chwila upominana przez moda, a raz chyba naprawdę jest wystarczający, zwłaszcza, że zrozumiała i chciała tylko pokazać.
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
no i poza tym musiała jeszcze zmienić nicka...
edit: pisalam równocześnie z garlic
stach 12.2008, tosia 07.2010, magda 12.2013 [*], maryśka 11.2014
Ale po pierwszym upomnieniu, że ma za mało postów żeby się reklamować, ja na jej miejscu nie ciągnęłabym tematu, tylko zajęła się czytaniem forum/pisaniem i w międzyczasie... szyciem MT czekając na dobry moment żeby je pokazać...
Mam wrażenie(od początku) że przyszła tu tylko po to żeby sprzedawać swoje MT. Mogę się mylić.
Mama Czterech Księżniczek, Pięciu Rozbójników i jednej Świętej w Niebie
Małe dzieła mojej Dużej już panny
Co robią moje dwie lewe ręce
uwazam ze mod swoje upomnienia raczej powinien kierowac na priv. jesli to zrobil i nie bylo zmiany to lepiej samemu wyedytowac kontrowersyjnego posta i tyle. nikt nie lubi byc przesadnie upominany na forum
no i szkoda mi zawsze kazdej osoby ktora po takiej wymianie zdan odchodzi z forum.
Taaa, teraz to bedzie wszystko na moda??? Boszzzz, jakie wy czasem dziwne jestescie...
Ja to akurat podpisuje sie pod JJ i myrra.
1. Przeprosila, obiecala poprawe, ale poprawy nie bylo widac. Dalej to samo robila.
2. Wlazenie na forum tylnymi drzwiami. Conajmniej niestosowne.
3. Moze i biedna, chciala zarobic, ale od tego jest Allegro. Tu mogla sie wtopic najpierw, dac zaakceptowac, a pozniej miec pretensje, ze nikt sie nie spyszcza w zachwycie nad jej dzielami.
mi się nawet nie udalo tego MT zobaczyć.
zgadza się, obiecanej poprawy nie było.
Tu jest naprawdę wiele fajnych zakątków, w których można czytać i pisać i czytać i pisać.... i tak do emerytury.
Nie trzeba wałkować tematu sprzedaży MT na samym wejściu i z miejsca się obrażać.
Jakoś mało mam współczujący nastrój dzisiaj![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
Dominiko, ale grzecznie zapytała gdzie może pokazać MT, którego uszyła DLA SIEBIE.
Meta wskazała jej handme,z Marta-la zwróciła jej uwagę.
a że Marta-la szyje MT, stąd jej wniosek że konkurencji sie boi. emocje zadziałały. nie chcę bronic dziewczyny, ale wcale się nie dziwie że nwerwy jej puściły..
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
O! Jak ładnie się tu o mnie mówi a nikt nawet z nicka nie wymienił
Tak, mogłam napisać na PW ale nie napisałam i były do tego powody.
I oczywiście, że Renia obiecała poprawę i przeprosiła - żeby po chwili robić to samo.
Wątku z Radosnej twórczości w ogóle nie czaję, bo Hanti tam skierowała Renię, ja też jej napisałam, że tam właśnie może pochwalić się tym, co uszyła. Gdzie pokazywać swoje dzieła, jeśli nie w Radosnej twórczości?
Do zmiany nicka Reni się nie przyznaję. Do poczucia zagrożenia konkurencją też nie. Do czegoś jeszcze powinnam się przyznać?