Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 40 z 53

Wątek: paaaa

Chusteryczka Awatar edoro
    Miejscowość
    lublin

Domyślnie

Ale po pierwszym upomnieniu, że ma za mało postów żeby się reklamować, ja na jej miejscu nie ciągnęłabym tematu, tylko zajęła się czytaniem forum/pisaniem i w międzyczasie... szyciem MT czekając na dobry moment żeby je pokazać...

Mam wrażenie(od początku) że przyszła tu tylko po to żeby sprzedawać swoje MT. Mogę się mylić.
    Mama Czterech Księżniczek, Pięciu Rozbójników i jednej Świętej w Niebie
    Małe dzieła mojej Dużej już panny Co robią moje dwie lewe ręce

Chusteryczka Awatar edoro
    Miejscowość
    lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez garlicgirl Zobacz posta
    pasja była i odeszła, jak ktoś chce używać takiego nicka bo jest WOLNY to w czym problem. wiele z dziewczyn nawet nie wie kto to był.
    No właśnie- KTO TO BYŁ?
    Mama Czterech Księżniczek, Pięciu Rozbójników i jednej Świętej w Niebie
    Małe dzieła mojej Dużej już panny Co robią moje dwie lewe ręce

Chustoguru Awatar grimma
    Miejscowość
    joli bord - warszawa

Domyślnie

uwazam ze mod swoje upomnienia raczej powinien kierowac na priv. jesli to zrobil i nie bylo zmiany to lepiej samemu wyedytowac kontrowersyjnego posta i tyle. nikt nie lubi byc przesadnie upominany na forum

no i szkoda mi zawsze kazdej osoby ktora po takiej wymianie zdan odchodzi z forum.

Chustoholiczka Awatar morepig
    Miejscowość
    Birmingham/UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adriana Zobacz posta
    chyba jednak poszło o cos innego:

http://www.chusty.info/forum/showthr...d=1#post375653

i teraz faktycznie się jej nie dziwię, że ma żal.
    zareagowała emocjonalnie, ale pewnie niejedna z nas zareagowałaby podobnie w takiej sytuacji.
    mam niesmak, sama ją tu przysłałam ze szmaty..

niech zaczyna od handlu, moze potrzebuje kasy. a w miarę handlu pisałaby inne posty?
    chustonoszką jest skoro z potrzeby chwili sobie sama mt na wyjazd uszyła..
    buuu
    szkoda

co do nicka- wiedzialam ze te jej sygnaturkę juz widziałam jak się pasja pojawiła (ta, nie ta "dawna" ze tak powiem)

pocketsfullofmemories.co.uk - Life & Kids Photography
    i na fb
    kolorowe śniadania - dopudelka i na fb

Zosia Samosia Awatar JJ
    Miejscowość
    Nibylandia

Domyślnie

to ja zakoncze ... widzialam fotki i posty reniaaa ... troche to dziewcze pyskliwe jak dla mnie i malo cierpliwe ... MT owszem to drugie z miskiem fajnie wygladalo ... ale dzis jest niedziela ... na forum przez caly dzien zasiaduja moze z 4 osoby wiec kto mial fotki ogladac?
    forum w niedziele caly dzien to pewnie tylko ja sledze wystarczylo poczekac np. 2 dni i wiecej osob by ocenilo prace reni ... chyba jej sie wydawalo ze przyjdzie tu pokaze nam swoje prace i cale forum padnie na kolana i zlozy zamowienia na 1000 sztuk od razu ... na oklaski i klijentow czeba sobie zapracowac ... moje odczucia ...

Chusteryczka
    Miejscowość
    Cieszyn

Domyślnie

Nicka nie MUSIAŁA zmieniać, jak sądzę, była to tylko prośba - słuszna czy nie, nie mnie to oceniać. W moim odczuciu nikt tu na nią nie naskoczył.

Widziałam jej watek od początku i szczerze mówiąc zdziwiłam się, że nikt ostrzej nie zareagował. Post nr jeden sprzedam (ok, zgodne z regulaminem), post nr 2 czy 3 - "prośba o poradę biznesową" Właściwie większość postów to było dążenie do tego, żeby jednak swoje MT pokazać,zareklamować. No wybaczcie

Pewnie zostanę odebrana jako "zazdrosna" konkurencja, ale tak nie jest (niektórzy już wiedzą, że wracam do pracy i kończę z szyciem). Po prostu tak się forumowania nie zaczyna.

Chustoholiczka Awatar morepig
    Miejscowość
    Birmingham/UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez myrra Zobacz posta
    Nicka nie MUSIAŁA zmieniać, jak sądzę, była to tylko prośba - słuszna czy nie, nie mnie to oceniać. W moim odczuciu nikt tu na nią nie naskoczył.

Widziałam jej watek od początku i szczerze mówiąc zdziwiłam się, że nikt ostrzej nie zareagował. Post nr jeden sprzedam (ok, zgodne z regulaminem), post nr 2 czy 3 - "prośba o poradę biznesową" Właściwie większość postów to było dążenie do tego, żeby jednak swoje MT pokazać,zareklamować. No wybaczcie

Pewnie zostanę odebrana jako "zazdrosna" konkurencja, ale tak nie jest (niektórzy już wiedzą, że wracam do pracy i kończę z szyciem). Po prostu tak się forumowania nie zaczyna.
    najpierw pojawiła się na szmacie..

http://forum.gazeta.pl/forum/w,44603...y_pomysl_.html

mnie sie wydaje jednak ze 2 czy 3 upomnienia moda to strasznei niemiłe i stresujące dla ogarniającej się chustonówki, ktora na dodatek przeprosiła i obiecała poprawę...

edit- wydaje mi się że chciała tu wejść "jak do rodziny" a została potraktowana "jak obcy"
    jesli rozumiecie o co mi chodzi

pocketsfullofmemories.co.uk - Life & Kids Photography
    i na fb
    kolorowe śniadania - dopudelka i na fb

Chustomanka Awatar lillyofthevally
    Miejscowość
    Świętochłowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez morepig Zobacz posta
    najpierw pojawiła się na szmacie..

http://forum.gazeta.pl/forum/w,44603...y_pomysl_.html

mnie sie wydaje jednak ze 2 czy 3 upomnienia moda to strasznei niemiłe i stresujące dla ogarniającej się chustonówki, ktora na dodatek przeprosiła i obiecała poprawę...

edit- wydaje mi się że chciała tu wejść "jak do rodziny" a została potraktowana "jak obcy"
    jesli rozumiecie o co mi chodzi
    i się zgadzam ze słowami moreig
    POWRÓT DO NASZEGO ŚWIATA DLA MOJEGO ANTKA:

http://www.chusty.info/forum/showthr...958#post551958

Chusteryczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grimma Zobacz posta
    uwazam ze mod swoje upomnienia raczej powinien kierowac na priv. jesli to zrobil i nie bylo zmiany to lepiej samemu wyedytowac kontrowersyjnego posta i tyle. nikt nie lubi byc przesadnie upominany na forum
    a ja się podpisuję pod tym.
    Syn 2006
    Córa 2008
    Syn 09.2014

Chustoholiczka Awatar Jasnie Pani :)
    Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

Taaa, teraz to bedzie wszystko na moda??? Boszzzz, jakie wy czasem dziwne jestescie...
    Ja to akurat podpisuje sie pod JJ i myrra.

1. Przeprosila, obiecala poprawe, ale poprawy nie bylo widac. Dalej to samo robila.
    2. Wlazenie na forum tylnymi drzwiami. Conajmniej niestosowne.
    3. Moze i biedna, chciala zarobic, ale od tego jest Allegro. Tu mogla sie wtopic najpierw, dac zaakceptowac, a pozniej miec pretensje, ze nikt sie nie spyszcza w zachwycie nad jej dzielami.

Chustoholiczka Awatar aliona
    Miejscowość
    mieszkam w Łodzi, gdzie nawet bieganie psom szkodzi

Domyślnie

mi się nawet nie udalo tego MT zobaczyć.

zgadza się, obiecanej poprawy nie było.
    Tu jest naprawdę wiele fajnych zakątków, w których można czytać i pisać i czytać i pisać.... i tak do emerytury.
    Nie trzeba wałkować tematu sprzedaży MT na samym wejściu i z miejsca się obrażać.
    Jakoś mało mam współczujący nastrój dzisiaj
    złotowłosa i trzy misie
    <3 <3 <3

Chustoguru Awatar Eyja
    Miejscowość
    Miasto Spotkań

Domyślnie

Dominiko, ale grzecznie zapytała gdzie może pokazać MT, którego uszyła DLA SIEBIE.
    Meta wskazała jej handme,z Marta-la zwróciła jej uwagę.
    a że Marta-la szyje MT, stąd jej wniosek że konkurencji sie boi. emocje zadziałały. nie chcę bronic dziewczyny, ale wcale się nie dziwie że nwerwy jej puściły..
    Nie tak.
    Nie teraz.
    Nie w ten sposób.
    Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
    To, co nieuchronne
    Jest potwornie przedwczesne.
    Powinno przyjść dopiero później.
    Jutro. Za rok. Za sto lat.

[Gerhard Zwerenz]

Chusteryczka
    Miejscowość
    Cieszyn

Domyślnie

Ada, ale idąc tym tropem,to połowa z nas nie powinna się w róznych watkach odzywać, bo moze zostać to odebrane jako atak konkurencji (takiej czy innej, nie tylko o szycie mi chodzi).

Ja zawsze każdą szyjącą, sprzedającą traktuje najpierw jako forumkę, a w drugiej kolejności jako sprzedawcę/producenta.

Na prawdę, od jakiegos czasu mnóstwo jest na forum "afer" i niestety większość ociera się, lub jest zainspirowana biznesami,kasą itd. Może zmiany wprowadzone przez Jazzoo trochę przywrócą główny status tego FORUM O CHUSTACH, ale czy na pewno...

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Domyślnie

O! Jak ładnie się tu o mnie mówi a nikt nawet z nicka nie wymienił
    Tak, mogłam napisać na PW ale nie napisałam i były do tego powody.
    I oczywiście, że Renia obiecała poprawę i przeprosiła - żeby po chwili robić to samo.
    Wątku z Radosnej twórczości w ogóle nie czaję, bo Hanti tam skierowała Renię, ja też jej napisałam, że tam właśnie może pochwalić się tym, co uszyła. Gdzie pokazywać swoje dzieła, jeśli nie w Radosnej twórczości?
    Do zmiany nicka Reni się nie przyznaję. Do poczucia zagrożenia konkurencją też nie. Do czegoś jeszcze powinnam się przyznać?

Chustoguru Awatar grimma
    Miejscowość
    joli bord - warszawa

Domyślnie

nie mam sily za bardzo bronic swojego zdania na temat moda. jednakze uwazam nazywanie kogos piskliwym dziewczeciem za nietakt.

poza tym troche elastycznosci nikomu nie zaszkodzilo.

Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

Dominiko, ale grzecznie zapytała gdzie może pokazać MT, którego uszyła DLA SIEBIE.
    on tego Mt pokazala juz w pierwszym poscie na tym forum, bo chciala go sprzedac. I tak w kolko (chyba ze trzy razy go juz widzialam przy tak malej ilosci postow osoby, ktora go uszyla.

a że Marta-la szyje MT, stąd jej wniosek że konkurencji sie boi.
    akurat w tym co jej Marta-la pisala nie widzialam nic zlego, wrecz przeciwnie.

co do konkurencji - to po to sa ograniczenia reklamowe i sprzedazowe, zeby te dzialy byly dla NASZYCH forumek, a nie dla kazdego z ulicy, co cos tam szyc umie i kasy mu brakuje. Jakby te 50 postow nastukala w innych dzialach to by na wieksze zrozumienie trafila, bo bardziej "nasza" juz by byla.

a co do emocji i nerwow - cóz, w biznesie nie sa wskazane.
    Patrz - spokoj i opanowanie innych naszych biznes-mam nawet w sytuacjach bardzo forumowo-stresujacych

Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

Meta daj spokoj, nie tlumacz sie! W koncu ktos porzadek na tym forum potrafi zrobic. Ja tam cenie Twoja prace i ciesze sie, ze nie boisz sie mowic jak cos jest nie tak .

Chustoguru Awatar Eyja
    Miejscowość
    Miasto Spotkań

Domyślnie

Meto, mi chodzi o to, że z radosnej twórczości Marta-la ją "pogoniła".
    i sądze, że to przelało czarę goryczy.

Myrro, ja się z Toba zgadzam. zobacz mój pierwszy post w tym wątku
    Nie tak.
    Nie teraz.
    Nie w ten sposób.
    Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
    To, co nieuchronne
    Jest potwornie przedwczesne.
    Powinno przyjść dopiero później.
    Jutro. Za rok. Za sto lat.

[Gerhard Zwerenz]

Chusteryczka Awatar tsumiko

Domyślnie

Strasznie sie tu u nas niesympatycznie niepotrzebnie robi,co chwile ktos cos nie tak powie i awanturka,moze lepiej ten watek tez zamknac i zajac sie powaznymi sprawami?Jak tam wasze dzieci,spia?Moze jakas nowosc diek wypusci....kiedys tak tu chyba nie bylo albo ja slepam.
    Iza,mama Mikolaja (czerwiec 2008) i Leny (czerwiec 2010)

tsumiko w kuchni

Chusteryczka Awatar sabcia
    Miejscowość
    Skoczów

Domyślnie

haha, za słaba dziewczna była psychicznie na to hardcorowe forum
    Zuzanna 06.07.2007
    Liliana 25.06.2009
    Doradca z Doświadczeniem®

Uprawnienia umieszczania postów