Witam jestem zainteresowana kupnem chusty dla mojej córeczki.
Potrzebuję abyście mi pomogły w wyborze. Jaką z chust radzicie ??
chodzi mi o zakup do 300 PLN
pozdrawiam
basq
Witam jestem zainteresowana kupnem chusty dla mojej córeczki.
Potrzebuję abyście mi pomogły w wyborze. Jaką z chust radzicie ??
chodzi mi o zakup do 300 PLN
pozdrawiam
basq
Napisz jeszcze w jakim wieku jest córeczka i ile waży mniej więcej. Czy to ma być twoja jedyna chusta na cały okres chustowania?
Z przystępnych cenowo polecam Neobulle.
Chust jest tyle...Zeby pomoc,jak pisze joawoj, musisz cos wiecej podac...Do jakiej ceny, kolory i to co joawoj napisala...
Łucka ma 1,5 miesiaca planuje zeby chodziła w chuscie do 18 miesiecy.
kolory czerwone wino, beże fajnie jak byłaby zdobiona w stylu np: greckim takie widzialam na forum.
Jeżeli podobają Ci się Nati Grecja to to są naprawdę fajne chusty, które i półtoraroczniaka spokojnie poniosą, więc nie wahaj się tylko kupuj, tym bardziej, że to edycja limitowana i niedługo może ich w sklepach zabraknąć. Warta polecenia jest również wersja z wełną - super milusia i przytulaśna, szczególnie fajna na chłodniejsze dni.
Nati Grecja to super wybór!
Syn 2006
Córa 2008
Syn 09.2014
Jest tyle różnych chust, do 300 zł masz naprawdę spory wybór. I pasiaki, i jednokolorowe i żakardowe. Praktycznie kazda poniesie córke do 18 mż. Ale dlaczego chcesz nosić tak krótko?
Po prostu wybierz, która ci się podoba kolorystycznie, na pewno będzie dobra![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Dziewczyny dzieki za pomoc, podoba mi się Nati Grecja raczej się na nią zdecyduję.
Dam znać jak mi się nosiPozdrawiam