zakładam nowy watek, ponieważ w tamtym się cudne rzeczy zdarzyły.
pokrótce:
dziewczyny postanowiły kupić Filandre nową chustę. i zbierać po5 zł
Filandre postanowiła chustę przeznaczyć na licytację dla chorego Igorka
Natalia oznajmiła, że złotówki nie weźmie za chustę na tak szczytny cel
więc wpłacamy po 5 zł. na konto Igorka, a potem licytacja.
może ktoś jeszcze się przyłączy?
szczegóły tutaj: http://www.chusty.info/forum/showthr...=16834&page=11

Cytat Zamieszczone przez filandre Zobacz posta
Dziewczyny jesteście nadzwyczajne Już nieraz mnie to forum zaskoczyło, ale teraz to brak mi słów.... Naprawdę, bardzo, bardzo Wam dziękuję

Mam dla Was nieśmiałą propozycję, mam nadzieję, że się nie obrazicie...

Skoro już powstała taka inicjatywa i tyle dziewczyn się skrzyknęło (szczerze, to jestem w szoku ile już Was się zebrało) to mam pewien pomysł.

Moja przyjaciółka Beata, walczy z mukowiscydozą u swojego synka Igora. Ich codzienność to pobyty w szpitalu, rehabilitacje i niekończące się inhalacje. Co miesiąc Beata wydaje niewyobrażalne kwoty na lekarstwa dla Igora. Pomagają jej rodzice, ale łatwo nie jest. O Igorze poczytać można tu:

http://smyki.pl/domeny/synek.pl/igor...ech/index.php?

Bardzo bym chciała pomóc Beacie, bo to wyjątkowa i bardzo bliska mi osoba. Czy mogłybyśmy się umówić tak, że zbieramy na Perłę, ja dopłacam Natalii brakującą kwotę i wystawiamy ją na forum do licytacji, a całą kwotę z licytacji wygrywający wpłaca na subkonto Igora?

Nowa Perła od Was sprawiłaby mi ogromną radość, a jeśli później wystawiłybyśmy ją do licytacji na rzecz Igora, to ta radość pomoży się przez tysiąc Mam nadzieję, że się nie obrazicie, a po cichu liczę, że propozycja Wam się spodoba...
Cytat Zamieszczone przez Natalia Zobacz posta
Wy chyba nie sądzicie, paskudy jedne, że weźmiemy choć złotówkę za chustę przeznaczoną do tej licytacji.

Proponuję, żeby zarówno kwota kolejkowa, jak i wartość chusty osiągnięta w licytacji została przekazana tej rodzinie z chorym dzieciątkiem.
Wybierzcie sobie chustę z naszych zbiorów, tylko dajcie znać, co jest licytowane, żebyśmy tej chusty komuś nie wysłali.
Cytat Zamieszczone przez filandre Zobacz posta
Dziewczyny normalnie dzisiaj nie usnę !!!

Natalio, brak mi słów... dziękuję... Dla takich chwil warto żyć!

Bardzo Wam wszystkim dziękuję, w imieniu swoim, Beaty i Igora oczywiście

Co do wpłat, chyba najlepiej będzie wysyłać je bezpośrednio na subkonto Igora. Myślę, że dla Beaty będzie to ogromna i niezwykle przyjemna niespodzianka, kiedy zobaczy tyle wpływów naraz. Ona takich gestów naprawdę bardzo potrzebuje. Z ogromną przyjemnością podaję więc dane do przelewu:

BPH PBK S.A. Oddział Kraków nr 36 1060 0076 0000 3200 0132 9248
koniecznie z dopiskiem
DLA IGORA FABISZAKA
" MATIO" Fundacji Pomocy Rodzinom i Chorym na Mukowiscydozę

No to pozostała jeszcze jedna miła kwestia, chusta od Natalii Ponieważ Natalia pozostawiła nam dowolność co do jej rodzaju, doradźcie dziewczyny, którą wybrać