Mam pytanko do posiadaczek manduki jardin noir. Czy bardzo sie Wam brudzi? Jak czesta ja pierzecie? Latwo sie pierze? ... bardzo mi sie podoba, i mam jedna upatrzona nowke ale nie wiem wlasnie jak bedzie potem z uzytkowaniem![]()
Mam pytanko do posiadaczek manduki jardin noir. Czy bardzo sie Wam brudzi? Jak czesta ja pierzecie? Latwo sie pierze? ... bardzo mi sie podoba, i mam jedna upatrzona nowke ale nie wiem wlasnie jak bedzie potem z uzytkowaniem![]()
no fakt, wyprana
nie brudzi się aż tak koszmarnie jak mi się wydawało że będzie się brudzić.
po wakacjach była przykurzona trochę,
córa uraczyła mandukę bananem i jak mocno sie przyjrzeć to widać ale plam przy zwykłym użytkowaniu nie powinno być
od błota sie nie brudzi tak jak chusta bo styczności z ziemia nie ma
woreczek do którego sie ją ładuje też się uchował od brudu
a ja jakoś nie dbam przesadnie żeby nie było żem pedantka
![]()
Aś, Julek '08 i Alik '11
Atelko, normalnie mnie zachęciłaś, bo mi ta manduca baaaardzo się podoba, tylko ja taka praktyczna jestem do bólu i sie bałam ze ciagle trzeba ja będzie prać![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Ja używam swojej od lipca - często i dużo. Przeżyła wakacje na Podlasiu, jakąś marchewkę, raz została przemoczona, bo otulacz nie wytrzymał. Piorę rzadko, bo nie widzę potrzeby częstego prania - nawet jak się przykurzy, to widać to tylko z bliska. Nie wiem, co będzie teraz, bo panna mi zaczęła chodzić.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi® - konsultacje, warsztaty, pogadanki www.pasiata.pl
Tosia 20.10.2008, Wojcieszek 30.03.2011
www.slingjax.co.uk - mam nadzieje ze nadal ja maja, byla informacja ze im 1 zostala to wzielam![]()
O nie nie farbujcie! Ona taka piękna ta czarno-biała
Jej, normalnie się nakręcilam tak, że hej![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo