Pokaż wyniki od 1 do 20 z 43

Wątek: Apel do Warszawianek;)

Mieszany widok

Chustomanka

Domyślnie Apel do Warszawianek;)

Jeśli spotkacie girasolka opuńcje meksykańską to przybiegnijcie szybko (choćby i przez ruchliwą ulicę) i poddajcie wnikliwej inspekcji wiązania, układ bioderek i kręgosłupa i co tam jeszcze potrzeba.
    To będę ja, niepewna jeszcze czy wszystko w porządku wiążę...

I pozdrawiam gorąco chustomamę spotkaną dziś na skrzyżowaniu Mokotowskiej z Koszykową!!! Jesteś tu chustomamo? Miałam ogromną ochotę zagadnąć, ale się bardzo śpieszyliśmy bo bałam się, ze Szymek zaraz zacznie się złościć z głodu. Ale to była dla mnie wielka radość i spotkać kogoś zamotanego. I dumna się poczułam, że zamotana jestem i ja!

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ja podejdę na 100%
    Największe szczęście- moja Hanulka ur. 03.06.2008,
    sprawdziłam swoje BMI, i wyszło mi że jestem za niska...

Chustomanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ilonsa Zobacz posta
    Ja podejdę na 100%
    No mam nadzieję! Musimy się umówić na spotkanie. Szkoda że już tak zimno się zrobiło...

Chustomanka Awatar Foxy Lady
    Miejscowość
    Warszawa Włochy :)

Domyślnie

ooo
    a moja teściowa dziś mi opowiadała, że z Centrum naszego miasta widuje coraz częściej zamotane mamy
    ja ostatnio do centrum rzadko docieram, a w mojej dzielnicy (Włochy) do tej pory dwa razy widzieliśmy zamotańców i w związku z tym robimy furorę nadal
    ja też bym chyba podeszła, ale mam za małe doświadczenie, żeby radzić, bo póki co wiążemy głównie kieszonkę, a poza tym próbowałam dwóch sposobów na kołyskę, ale młodej za szybko rosną nogi, żeby z kołyski nadal był jakiś pożytek
    ale chusta jest super... pozwala na eskapady z wózkiem niedostępne - buszowanie po lesie, zakupy, wizyta u strażaków - to już za nami
    a co przed nami... rozmarzyłam się
    Helenka piękna 23 lipca 2009

Chustomanka

Domyślnie

Oj super, super!!! Już teraz to już całkiem nie wyciągnę wózka na spacer...

Pochwalę się jeszcze, ze mam genialny (dla mnie genialny) pomysł, który już zaczełam realizować. Do końca macierzyńskiego chcę spacerować sobie po Warszawie i ją zwiedzać, zwłaszcza w miejcach gdzie nie można się dostać wózkiem. Dlatego może uda mi się jeszcze natrafić na jakiegoś zamotanego chuścioszka...

Miejscowość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emma Zobacz posta
    O
    Pochwalę się jeszcze, ze mam genialny (dla mnie genialny) pomysł, który już zaczełam realizować. Do końca macierzyńskiego chcę spacerować sobie po Warszawie i ją zwiedzać, zwłaszcza w miejcach gdzie nie można się dostać wózkiem. Dlatego może uda mi się jeszcze natrafić na jakiegoś zamotanego chuścioszka...
    No popatrz, ja też o tym myślałam. Nawet niekoniecznie o niedostępnych miejscach, tylko żeby tak sobie bez zobowiązań pojeździć po mieście, bo do tej pory nie było na to czasu. A to Praga, albo może Mokotów i do zoo mam ochotę pojechać, bo wieki nie byłam, a mówią, że teraz tam fajnie.

A to trzeba robić przy pierwszym dziecku, bo potem może być już ciężej
    Ale czym ja się martwię, jak moja ma dopiero dwa miesiące...

Miejscowość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emma Zobacz posta
    Szkoda że już tak zimno się zrobiło...
    a na zimno dobry polar dla dwojga
    właśnie szukam takiego dla męża

Uprawnienia umieszczania postów