Za tydzień też chętnie bym się na taki wspólny spacer wybrała. Na razie moja mała choruje.
Za tydzień też chętnie bym się na taki wspólny spacer wybrała. Na razie moja mała choruje.
na grzyby![]()
morepig - dzięki, kochana - jutro niestety bobas z ojcem do dziadkow, a ja pracujepozdrawiam!
o to my z Wyszkowa już rzut beretem będziemy mielityle, że po weselu będziemy
![]()
te grzyby w Broku?? byle nie wcześnie rano to i ja dojadę( tak koło 12 ?? )
![]()
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
Doszły mnie słuchy, że się tu jakieś chustowo-lanserskie spacery proponuje!Można zrobić taki mini-flashmob, bo już widać się ludziom w stolicy nudzi i znów im trzeba rozrywek dostarczyć
A tak poważnie to gdyby były widoki na spacerek w przyszłym tygodniu, to my się piszemy bardzo chętnie.
Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l
Spacerek bardzo chętnie. Oj na grzybki też bym się chętnie wybrała. Tylko nie ma jak i z kim...![]()
któraś z Was pisała o weselach
to ja słówko - dzięki chuście nasza młoda zaliczyła już trzy!
nie był to wprawdzie pełny udział - bo mamy szacunek dla naszego bobasa i nie chcemy go nadto forsować, ale ostatnio (wczoraj) nawet udało nam się zatańczyć we troje- a to wszystko a propos Warszawy na Grochowie się działo
edycja
Ostatnio edytowane przez v ; 29-11-2009 o 22:43
edycja
Ostatnio edytowane przez v ; 29-11-2009 o 22:55