Wciaz sie ucze, ucze i jeszcze raz ucze.
Dlatego prosze o kolejna ocene.
Wciaz sie ucze, ucze i jeszcze raz ucze.
Dlatego prosze o kolejna ocene.
Ostatnio edytowane przez Tau777 ; 03-08-2012 o 14:11
Ja pozostawię wnikliwa ocenę specjalistkom , jednak to co zauważyłam to zbyt słabo "wpadnięta" pupka. Weź nóżki Michasia troszkę szerzej i pozwól pupce zapaść się w chustę tak by była niżej niż kolanka. Poza tym ( mogę się mylić ) jest odrobinkę za nisko ,ale to drobiazg. Generalnie jest ślicznie i Michaś jak malowanie![]()
Jakby byl wyzej to by mnie czolem w brode uderzal wiec to jest maks na co moge mu pozwolic i tak mialam wielki problem aby sie naciagnac na tyle aby moc zrobic zdjecie ( Michaska glowka caly czas przeszkadzala).
moim zdaniem kieszonka elegancka a pupa odpowiednio wpadniętatak trzymać
![]()
jedynie mam wrażenie, że pasy pionowe ciut luźne ale ciężko to stwierdzić ze zdjęciageneralnie
![]()
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
Kolanka staram sie podciagac do gory, ale dziec ostatnio przechodzi swoj pierwszy chustowy bunt i uwielbia prostowac sie w chuscie. No i niestety po jego wygibasach kolanka juz nie zawsze sa na swoim miejscu.