Pokaż wyniki od 1 do 20 z 40

Wątek: denerwuje mnie nadmiar chust !!! ?

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar espejo

Domyślnie

Hmm.... mam 5 i 2 nosidła i marzy mi sie kolejna, ale zadnej sprzedawc nie chce, bo mi szkoda, bo kazda fajna itd... moze to ze mną cos nie teges
    Truscaffkowa Marzenka
    starszy i młodszy .... bardzo mi urośli

Chusteryczka Awatar Leika
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Nie mam tak Jakbym nie miała co z pieniędzmi robić, to bym kolekcjonowała bez ograniczeń
    Starszy Syn (VIII.2006), Córka (I.2009) i młodszy Syn (XI.2011)

http://moje-dzieciaki.blogspot.com/

We are what we think. All that we are arises with our thoughts.
    With our thoughts we make the world.
    Buddha

Chusteryczka

Domyślnie

atelka, rozumiem Cię doskonale. mam w stosie prawie same nowe nabytki ale czuję, że przegięłam z ilością, że aż tyle mi nie potrzeba. i choć śmieję się z siebie to w głębi mam poczucie, że nie jest mi z tym dobrze
    Syn 2006
    Córa 2008
    Syn 09.2014

Szukajguru
    Miejscowość
    Sopot/Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez espejo Zobacz posta
    Hmm.... mam 5 i 2 nosidła i marzy mi sie kolejna, ale zadnej sprzedawc nie chce, bo mi szkoda, bo kazda fajna itd... moze to ze mną cos nie teges
    też tak mam, noszę w jednej, może dwóch, reszta leży (jedna jeszcze dla męża jest), ale nie sprzedam, bo fajne są

Chustomanka Awatar joawoj
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ja też tak mam, ale sprzedać ciężko.

Mam wiecznie zapchaną skrzynkę --> piszcie proszę na maila: mmpjmw@gmail.com

Chustoguru Awatar czukczynska
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie

Też tak mialam,wiec posprzedawałam.

Chusteryczka Awatar visenna2
    Miejscowość
    Warszawa Białołęka

Domyślnie

Ja tak mam. Odkąd Anka nauczyła się chodzić olewa chusty wiązane, stos leży i mnie denerwuje.
    Ratuje mnie tylko moje kochane starsze dziecko, ktore jeszcze mogę ponosić, na przykład wracając z przedszkola. Gdyby nie to, chybabym się wyprzedała.
    ChustoHolizm
    Zuzia 21.12.2005
    Ania 26.06.2008
    Mateusz 04.08.2011

Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ja też mam stosik sinusoidalny. Jak tylko stwierdzałam, że w którejś chuście rzadko noszę (czas przeszły bo chwilowo jestem w fazie nabywania), to ją sprzedawałam, aż doszłam do dwóch (tkanej 4,2 i kółkowej). teraz raptem 3będę miała, góra 4.
    R. 2007; J. 2009

Chusteryczka Awatar lalika
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

A ja weszłam w fajna fazę i się spieszę, żeby wykorzystać ile się da. Mam 6 chust i wszystkie są w użyciu Aldo na razie nadal uwielbia noszenie, ale to się może lada chwila zmienić według tego, co piszecie, bo chodzi coraz bardziej pewnie

Chustoholiczka

Domyślnie

mam zupełnie tak samo, stad moj stosik jest megadynamiczny. ponosze cos i sprzedaje.nie hoduje stosa. a jeszcze tyle przede mna do wypróbowania.....

Chustomanka Awatar madziuchna23
    Miejscowość
    Gliwice

Domyślnie

zawsze jak oglądam zdjęcia stosików to się zastanawiam co dziewczyny z tymi chustami robią chusty są fantastyczne ale według mnie samo kolekcjonowanie bez noszenia to szkoda i kasy i tych piękności, sama ma dwie wiązanki i jedną kółkową i w zasadzie moge powiedzioeć ze nam starczy, no ale zakupiłam jeszcze didka i chciałabym zarkę popróbować i jakies indio....i tak pewnie się keidyś nazbiera
    Małgosia 23.07.2004
    Piotruś 22.01.2009
    Michasia 26.10.2010
    Matylda 27.03.2012

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madziuchna23 Zobacz posta
    zawsze jak oglądam zdjęcia stosików to się zastanawiam co dziewczyny z tymi chustami robią chusty są fantastyczne ale według mnie samo kolekcjonowanie bez noszenia to szkoda i kasy i tych piękności, sama ma dwie wiązanki i jedną kółkową i w zasadzie moge powiedzioeć ze nam starczy, no ale zakupiłam jeszcze didka i chciałabym zarkę popróbować i jakies indio....i tak pewnie się keidyś nazbiera

a ja doskonale rozumiem.

i gdybym nie miala tak glupiego charakteru jak mam i nie reagowala histerycznie,ze za duzo kasy wydalam, chetnie a nawet bardzo chetnie bym sobie stosik uchodowala do macania i cieszenia oka.

Chustomanka
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

a ja wyhodowałam stos, upasłam go i lubię sobie w nim grzebać, dotykać, przekładać, wąchać - fazować się nim i cieszyć się, że jeszcze duuuużo noszenia przede mną
    Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ninuczka Zobacz posta
    a ja wyhodowałam stos, upasłam go i lubię sobie w nim grzebać, dotykać, przekładać, wąchać - fazować się nim i cieszyć się, że jeszcze duuuużo noszenia przede mną
    ...przynieść innym do macania, przekładania, wąchania...
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Uprawnienia umieszczania postów