Pokaż wyniki od 1 do 20 z 25

Wątek: co wybrać

Mieszany widok

Chustomanka Awatar piuma
    Miejscowość
    okolice Krakowa

Domyślnie

a co myślicie o NATI? Czytam i czytam i nadal mętlik, pomocy. Chętnie pogadam z kimś na PW żeby nie zaśmiecać forum. Mam jeszcze inny dylemat czy dlugość 5,2 czyli maxi NATI będzie oki jak noszę rozmiar 44/46 a czasem 48 (zależnie od producenta)?

Chustoguru Awatar paskowka
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany/Puławy

Domyślnie

Po to jest to forum, żeby pogadać, rozwiac wątpliwości. Wcale go nie zaśmiecasz. Dobrze by było gdybys przymierzyła chustę. 5,2 na pewno będzie dobra, choć śmiem twierdzić, że i w 4,7 się owiniesz, kwestia jak długie ogony lubisz mieć
    Jest dużo różnych chust, pooglądaj jeszcze trochę (ale nie za długo bo mętliku dostaniesz i wybierz ta która ci się najbardziej wizualnie podoba.

OT - zajrzałam na Twojego bloga. Cuda, cudeńka!!! I ty to wszytsko tak sama? Zajrzyj do naszego działu Handmade

www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
    Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.

Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chustomanka Awatar piuma
    Miejscowość
    okolice Krakowa

Domyślnie

Ja już mam mętlik, a mój M. z tego wszystkiego zasnął Chciałabym się omotać chustą i sprawdzić czy długość 4,7 czy 5,2 ale w mojej mieścinie nikt o chuście w sklepach nie słyszał. Na ulicach ani widu ani słychu i znowu będziemy pierwsi, ech życie. Wprowadziliśmy już wygodny wózek do naszego miasteczka. Co do bloga to owszem sama dziergadelka robię i mam z tego ogromną radochę. Paskowka milo, że tam zajrzałaś.

Chustoguru Awatar paskowka
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany/Puławy

Domyślnie

A z ciekawości, jeśli to nie tajemnica to co to za mieścina? I koło jakiego większego miasta? Bo może dalibyście dojechać do jakiegos klubu kangura żeby pooglądać.

www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
    Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.

Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chustomanka Awatar piuma
    Miejscowość
    okolice Krakowa

Domyślnie

40 km od Krakowa

Chustoholiczka Awatar Jasnie Pani :)
    Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piuma Zobacz posta
    40 km od Krakowa
    w ktora strone? bo jak w strone Zakopca to tam nosza dziewuchy w Myslenicach

Chustoguru Awatar Dagmara
    Miejscowość
    Warszawa Bielany

Domyślnie

Piuma sądzę, że zawiniesz się w 4,7.
    Konstanty 16.04.2014
    Lilianna 7.04.2010
    Kacper 29.07.2007

Uprawnienia umieszczania postów