proszę o poradę, marzy mi się czerwona chusta wiązana, zastanawiam się nad storchenwiege leo rouge albo nati diament czy może coś innego nie mogę się zdecydować![]()
proszę o poradę, marzy mi się czerwona chusta wiązana, zastanawiam się nad storchenwiege leo rouge albo nati diament czy może coś innego nie mogę się zdecydować![]()
obie chusty sa świetne. PO prostu, która Ci sie bardziej podoba. Np. kolor, bo troche sie róznia od siebie odcieniem.
Nata rację ma! Obie miałam i są inne. Diament ma bardziej soczysty, strażacki kolor. Leoś ma dwie nitki - jaśniejszą i ciemniejszą i jest przez to bardziej stonowany, choć nadal czerwony.
Moim zdaniem obie doskonale nadadzą się nawet dla noworodka, ale wydaje mi się, że starszaka lepiej niesie leo - test dotyczył 2-latki.
Julka 2001, Zosia 2007
leo rouge to była moja ukochana chusta
jest mięciutka, świetnie nosi i ma piękny winny kolor.
do dzisiaj żałuję, że sprzedałam swoją![]()
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
Wzięłabym bambusik
Miałam Leo Marine, testowałam bambusową Nati, więc porównanie mam.
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
Dzięki dziewczyny, chyba jednak będzie storczyk bo to była moja pierwsza myśl![]()
a ja nie wiem co mam wybrać. dopiero zaczynamy przygodę z chustą. Maluch ma 5 miesięcy a my Rodzice mamy mętlik w głowie. Dzisiaj oglądaliśmy chustę POLEKONT ELASTYCZNĄ miała 6 m długości i była dobra. Czy macie jakieś inne typy dla nas "żółtodzióbów chuścianych"?