dzieki za możliwość testowania bardzo miło nam się gości chustę chimparoo

przede wszystkim ogromne zaskoczenie stanem chusty - wygląda jak spod igły: żywe kolory, żadnych zmechaceń, w żadnym wypadku nie powiedziałabym że top chusta testowa, wielokrotnie prana i motana. To pierwszy plus. Kolejny - bardzo piękne zestawienie kolorów kolorki intensywne i bardzo nasycone
Chusta szeroka - trochę przy mojej kruszynie było mi za dużo materiału, ale dla większych dzieci pewnie jest to plus. Lekko sztywnawa, ale wiązało mi się bez problemu - nosiłam w plecaczku i 2X. Nie nosiłam długo, ale przez tyle co nosiłam (3 razy po ok. pół godziny) stwierdziłam, że nosi bardzo dobrze - nic się nie wrzynało, nie opadało, tutaj nie mam do czego się przyczepić.

W zasadzie jedyne, co mi przeszkadza w tej chuście to (podobnie jak większości) duża naszywka z logiem:/ naprawdę wielka szkoda, że tam jest...

Podsumowując: gdybym miała wolne środki pewnie kupiłabym krótką chimparoo, bo naprawdę mi się podoba

A na zakończenie powiem wam, że paczkę odbierał mój mąż. W pierwszej chwili myślał, że kupiłam chustę, a jak mu powiedziałam, że to testowa, to powiedział: szkoda...