wieczorem wstawię recenzję i zdjęcia - ale chusta jest bardzo fajna![]()
wieczorem wstawię recenzję i zdjęcia - ale chusta jest bardzo fajna![]()
Jula 18.12.2004, Wojtek 17.01.2008
Herbata z Malinami
Od jakiegoś czasu mam swoją JulietChusta jest świetna pomimo zmian jakie zafundował nam producent ( ponad rok temu miałam testową Chimparoo od Petisu, chusta była nieco inna, ale już wtedy mnie zachwycila, jest gdzies nawet stary wątek z recenzjami ).
Teraz mam ulepszoną Chimparoo kupioną u Paskowki. Tutaj ukłon w jej stronę bo transakcja była bardzo miła i przebiegła szybciutenko. Dziekuję![]()
A co do samej chusty - nosność ma świetną, większa szerokość jest dobrym pomysłem szczególnie dla dwulatka, którego noszę.
Chusta nieco twardawa, ale nie za bardzo. Zdecydowanie nie jest kocykowata co dla mnie jest plusem bo nie lubie takich kocyków. Dobrze się dociąga, nie osiada w trakcie noszenia. Jedyne co troche mi sie nie podoba to metka oznaczająca środek, ale myslę, że można ją bez problemu odpruć.
Niesamowicie podobalo mi się jak chusta była zapakowana. Zwinięta w rulonik i ozdobiona ładnym sznureczkiem. Naprawdę bardzo fajnieSzkoda, że nie zrobiłam fotki, ale może ktoś inny zrobił i wrzuci w wątek bo byłoby to bardzo zachęcające zdjęcie
Podsumowując - chusta bardzo dobra i w dobrej cenie
Planuję kupić za jakiś czas następną![]()