Pokaż wyniki od 1 do 20 z 58

Wątek: Kanadyjska chusta Chimparoo

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Meppel
    Miejscowość
    Gdanisko/Toruń

Domyślnie

Kurcze, byłam pewna, że już tu pisałam, ale jednak nie.
    Nosiłam, nosiło mi się dobrze, naszywka ogromna- nie przeszkadzała mi jednak ponieważ nie przywiązuję zupełnie wagi do takich rzeczy jak środek chusty pośrodku pleców
    Kupiłabym ją od razu ze względu na kolor. Idealnie mój.
    W zasadzie podobało mi się w tej chuście wszystko oprócz naszywki.
    Tymianek 4 wrzesień 2008
    Tomił 23 wrzesień 2010

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Ależ rozbieżne opinie - a to ten sam egzemplarz

Dla mnie chusta bardzo fajna chociaż nie powalająca, niemniej mężowi bardzo przypadła do gustu kolorystycznie - ale on na inne walory chusty uwagi jakoś nie zwraca

Naszywka niezbyt mi przeszkadzała, w sumie myślałam że będzie większa ale ogony ścięte ciut zbyt ostro.

Chusta dość cienka i taka twardawa, na początku skojarzyła mi się z moim Hopkiem Delhi ale jest jednak zdecydowanie inna, taka trochę storczowata

Mota się fajnie, z dociągnięciem nie miałam problemów, po zawiązaniu trzyma pięknie - ale nosiłam zaledwie 8kg

fotkę mam jakąś jedną mizerną ale to dopiero jak picasa łaskawie pozwoli...
    Edit - dobrze mieć zaprzyjaźnionych fotografów oto fota, niewiele chusty widać ale lepszy rydz nić nic
    Ostatnio edytowane przez Mayka1981 ; 16-05-2011 o 22:17
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Domyślnie

kolorystycznie chusta super nosiło i motało się fajnie mimo że przeszła już przez wiele osób nadal była w bardzo dobrym stanie jak do mnie trafiła. tylko ta naszywka...

Chustofanka Awatar satey
    Miejscowość
    Białystok

Domyślnie

Kolory chusty są przepiękne i mimo testów zostały chyba zachowane. Zdjęcia nie oddają urody tej chusty.
    Miałam wrażenie, że chusta jest ( jak dla mnie) zbyt sztywna, ale dociągała się całkiem ładnie.
    Nosiłam 5 kg dziecko, więc trudno stwierdzić coś na temat nośności.
    Nosiło się sympatycznie. Dziękuję za możliwość testowania!

Chustofanka Awatar malutk_a
    Miejscowość
    kraków

Domyślnie

mialam przyjemnosc testowac chuste. jak zobaczylam pomyslalam nie dla mnie te kolory i jakas taka nie bardzo. ale ale jak zamotalam to odrazu pokochalam . cudownie sie nosilo, super wiazalo, trzymala dobrze. moj maly chuscioch na jej widok sie usmiechal wiec i ja zadowolona bylam. kolory jak na taka dluga podroz po forum trzymaja sie niezle. szkoda, ze wczesniej nie wpadla w moje rece to pewnie bym zakupila chiamparoo. na poczatku troche przeszkadzala mi naszywka ale pozniej juz nie zwracalam na nia uwagi, jednak uwazam ze wystarczyloby wyszycie logo na chuscie. ogolnie bardzo zadowlona jestem i z bolem serca poslalam dalej
    a tu zdj w akcji

AgnieszkaJ
    Guest

Domyślnie

dziekuje za mozliwosc testowania

chusta troche sztywna, ale bardzo dobrze się dociąga. mimo mojego wiercipiety niezle wytrzymuje wiazanie
    naszywka .... beznadzieja.....

kolory CUDOWNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chustomanka Awatar Pasiata
    Miejscowość
    Kraków/ Bochnia

Domyślnie

My też testowaliśmy - dziękujemy
    Kolory zupełnie nie moje, ale godne podziwu jest to, że po tylu praniach nadal są ładne. Naszywka jedyna w swoim rodzaju
    Chusta raczej z tych grubszych i bardziej mięsistych, trochę sztywna. Mało nosiłam, bo dla nas zdecydowanie za długa (noszę w kangurku albo plecaku prostym...), ale sprawia wrażenie naprawdę dobrze trzymającej.
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi® - konsultacje, warsztaty, pogadanki www.pasiata.pl
    Tosia 20.10.2008, Wojcieszek 30.03.2011

Uprawnienia umieszczania postów