To co byto było?
Tak mnie wzięło na podsumowania .. bo z perspektywy czasu jednak preferencje się zmieniają ...Pytam raczej o typy pieluch i rozwiązania niż o konkretne marki ....
To co byto było?
Tak mnie wzięło na podsumowania .. bo z perspektywy czasu jednak preferencje się zmieniają ...Pytam raczej o typy pieluch i rozwiązania niż o konkretne marki ....
Na początku lubiłam tylko kieszonki PUL, potem otulacze PUL i polar, potem zrozumiałam przeznaczenie formowanek i dołączyły do nas, a potem AIO.
Z perspektywy czasu zadowolona jestem z wszystkich i wszystkie mam.Wkładki polubiłam do składania, zwłaszcza frota bambusowa. Co będzie dalej zobaczymy.
Ostatnio edytowane przez yetta ; 30-09-2009 o 11:21
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
ja mysle, ze najpierw tetra plus otulacze, a potem IB (bo innych takich firm nie znam), tyle ze kaaaasy bym musiala duuuzo wydac na to (tak mysle, ze bym dodatkowe wkladki pokupowala).
No ale w sumie bym kompletowala cala ciaze terazi znajomoych prosila, jakby cos dla dziecia chcieli kupic
![]()
acha no i wczesniej nocnikowanie bym zaczela - wysadzanie (oczywiscie przy zalozeniu ze bym miala jedno dziecko...hmmm czy ja plan na przyszlosc ukladam???)
K. i J. 17.07.2008, W. 07.02.2013
1% KRS 0000037904 Cel szczegółowy 26513 Nowacka Katarzyna i Jakub 1% DZIĘKUJEMY!
Hm - ja bym na początek używałam tetra+ wkładka polarkowa+otulacz IV a potem pulowe kieszonki szyte przeze mnie + ręczniczki z IKEA + dosłownie kilka sztuk wonderoos (ze 4 ) na specjalne okazje. Najbardziej lubię moje kieszonki bo po kilku modyfikacjach i próbach mam idealny wykrój na moją glizdkę - nie ma jak to pieluszka szyta na miarę![]()
Ja gdybym miała teraz od początku formować swój stosik, to chyba postawiłabym głównie na składane - ale nie tetrę, tylko coś milszego dla ciała - bambuski, flanelki itp. Myślę, że nawet gdyby miało mi się potem znudzić składanie, to łatwo dałoby się przerobić je na wkłady chłonne do innych pieluch. No do tego obowiązkowo otulacze (wełniane, polarkowe), parę formowanek i rezerwowo na specjalne okazje kieszonki PULowe.
![]()
W zasadzie niewiele bym zmieniła. Może jedynie miałabym więcej formowanek
Ale teraz uzupełniam spory stosik AIO pieluszkami do składania i też jest ok.
Acha, na początku niepotrzebnie bałam się otulaczy wełnianych - wydawalo mi się, że PUL będą lepsze, w sensie mniej zawodne, jeśli chodzi o przeciekanie. Bzdura, teraz jedziemy tylko na wełnianych i jest super)
Starszy Syn (VIII.2006), Córka (I.2009) i młodszy Syn (XI.2011)
http://moje-dzieciaki.blogspot.com/
We are what we think. All that we are arises with our thoughts.
With our thoughts we make the world. Buddha