Nie rozstałam się. Nie potrafię .
Nie rozstałam się. Nie potrafię .
Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).
a mnie bardzo bolałobo Janek się w niej 'wychował', to było jego jedyne gniazdko przez pół roku.. i przy pakowaniu miałam łzy w oczach, składałam ją z namaszczeniem i położyłam kwiatuszek między folijkami i karteczkę: "niech się dobrze nosi",
ech![]()
..
było mi źle strasznie, ale musiałam by kupić coś innego...
Pierwszej nie sprzedałam i nie sprzedam. Czasem pożyczam mamom w potrzebie. Nie i koniec.
o mało nie sprzedałam. z lekkim drgnięciem serca.
ale mąż zaprotestował. powiedział, że każdą inną mogę sprzedać, ale ta zostaje.
wisi sobie teraz na korytarzu w charakterze huśtawki i cieszy oczy. (poza tym przy czerwonych ścianach nairobi prezentuje się całkiem nieźle)
2007, 2009, 2016
Nie mam zamiaru pierwszej sprzedać chociaż to jedynie zwyczajna babylonia. Ale nie umiałabym chociaż od dwóch miesięcy jest u mojej koleżankiZresztą mam problem ze sprzedażą każdej chusty, przywiązuję się do nich bardzo.
"Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa
Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008
Właśnie próbuję się rozstać... Efekty są opłakane. Co chwilę chowam ją coraz głębiej, żeby nie przypominała mi swoim widokiem, że już dawno, daaaaawno temu powinnam ją była sprzedać. Musiałyście mi przypomnieć!![]()
Nie rozstalam sie. Ostatnio chustawke z hopa parisa (pierwsza chusta Hani) przerobilam na chuste dla Krzysia i ze zdziwieniem odkrylam ze kieszonke najlatwiej wiaze mi sie ze starego poczciwego grubego hopka (latwiej niz z zary i didkow paru).
Nie rozstałam się, zrobiłam MT![]()
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
trzymam dla przyszlych pokolen
przy okazji ponosi tez nastepnego chusciocha
a jak pokolenia nie beda chcialy to uzyje jako pleda na stare lata![]()
Tomek (III.07) Asia (X.09)
Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule® Dresden
http://fotelik.blox.pl/html