magda - indio z konopiami nosi lepiej niz leo rouge. maks wazy 9 kg, ramiona czuje w leosiu po 2 godzinach a w konopiach nie czuje - chociaz najdluzej nosilam 3.5 godziny na spacerze. nosnosc czuje zaraz po zawiazaniu - w leosiu czuje, ze mam dziecko, a w konopiach prawie nie czuje - to jest wrazenie jedyne w swoim rodzaju, naprawde!!!
nie mam pojecia, jak sie bedzie zachowywac indio z konopiami latem. nowe jest maksymalnie sztywne i wydaje sie grube, ale dosc szybko mieknie. wydaje mi sie "na macanie" grubsze od leosia, ale ciensze niz paski didymosa. ja na pewno nowej chusty na lato nie kupie, a goraco bedzie mi na pewno od brzuszka mojego synka a nie od grubosci chusty - wiem, ze lepszy przewiewny material, ale wydaje mi sie, ze bawelna generalnie jest przewiewna.
mialam okazja macac i ponosic indio z jedwabiem od donkaczuszki i jest super chlodne i cieniutkie, ale nosnosc mialo gorsza od konopii.
moze pogadaj z donka, zeby ci upolowala jakies konopie na ebayu? moze jedwab? podobno nino didkowe tez sa przewiewne i dobrze nosza.