Ojej, przykro mi strasznie, że coś takiego Cię spotkałoCo innego jak ktoś dyskutuje, można odeprzeć jego argumenty, a co innego jak ktoś nas atakuje zwykłym, bezinteresownym, spontanicznym... chamstwem
![]()
Ojej, przykro mi strasznie, że coś takiego Cię spotkałoCo innego jak ktoś dyskutuje, można odeprzeć jego argumenty, a co innego jak ktoś nas atakuje zwykłym, bezinteresownym, spontanicznym... chamstwem
![]()
co za palant!
a mi szkoda gościa że tak go skrzywdzono biedy człowiek
a Ciebie przytulam
padłam z wrażenia normalnie, negatywnego oczywiściewiesz, jak czytam takie teksty to się zastanawiam czy w Afryce bardziej cywilizowani ludzie nie żyją
przytulam, a następnym razem odwiń się zamaszyście ogonem, już teraz wiem po co to to tak zwisa![]()
Małgosia 23.07.2004
Piotruś 22.01.2009
Michasia 26.10.2010
Matylda 27.03.2012
I ja się poczułam źle. Bo noszenie w chuście to dla mnie też taka forma terapii - wdupiemania co sobie ludzie pomyślą (no bo ja jestem niestety z tych chorobliwie przejmujących się). A dzięki chuście to przechodzi, po prostu muszę się pogodzić z tymi gapiącymi się na mnie ludźmi i już. I zaczyna mi się nawet to podobać, że się na mnie gapią... a niech się gapią. Zaczepiają głównie staruszki dopytujące czy dziecku w nóżki nie zimno i radzące żebym już wyjęła, bo zasnęło. No ale takie coś... nie do pomyślenia.
Krótko mówiąc: co za, kurde, burak!
Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l