Pokaż wyniki od 1 do 20 z 26

Wątek: Babyland, kieszonka (chinki)

Mieszany widok

Chustofanka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Wciąz są na allegro więc może komuś przyda się opinia. Wg mnie całkiem przyzwoite pieluszki z niższej półki ;]

Mamy trzy, to moje pierwsze kupione pieluchy, więc piszę z perspektywy używania przez +/- 8 miesięcy. Nie zdarzyło się, żeby przeciekły, załączone wkłady mikrofibrowe są całkiem znośne. Gdy córka była młodsza, to mogła w nich zostać nawet na noc. Materiał nie popękał, a polar niepokulkowany. Minus to obciskające pulchniejsze nóżki gumki. Stąd też raczej nie nadają się dla dużych dzieci (niby one-size ale z tych niezbyt dużych).
    Ostatnio widziałam, że wyprodukowali pul naśladujący bajkowe wzory totsbots.
    We're on a road to nowhere. Come on inside...

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

nowe babyland są większe od wcześniejszych
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Chustofanka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

o! to dobrze wiedzieć. Fajnie, że się zorientowali, że warto je powiększyć rozmiarowo.
    We're on a road to nowhere. Come on inside...

Chustoholiczka Awatar madagaskar

Domyślnie

ja mam dwie i tez je lubie-za te dodatkowe napki-bo moje dziecie chudonogie, nie przeciekaja, ja chyba wole je od chinek z ebaya-moje sa jakby mieksze i ciensze jakies

2005,2008,2011,2018

net mi działa jak chce/nie chce...bywam chwilami...i czasem znikam

Chustomanka Awatar buka
    Miejscowość
    Kato

Domyślnie

Ja babylandy zawsze wychwalałam i wychwalać będę pod niebiosa. Pancerne pieluszki fajnie dopasowane dzięki podwojnym napom i dobrze przylegajacym sciagaczom. No i to taka pielucha na noc, co nie przecieknie. Ja jestem zadowolona. Za tę cenę w dodatku, narzekać naprawdę nie można. Dobrze wiedzieć, że są większe, choć młody ostatnio zmalał coś, figurka się zmieniła i mniejsze znów są dobre. Choć był okres, że przestawał się mieścić, z przodu pieluchy było za mało po prostu i spodenki dresowe były na gumce posikane.

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

ja sie wcalenie ucieszyłam, że są większe, bo chciałam Maćkowi kupić przed urodzeniem żeby od razyu nosił a tu przyszły takie duuże. Ucieszył mnie podwójny rząd nap. A jak Liwii kupowałam z Hello Kitty to były małe akurat dla noworodka tak gdzieś do 11-12kg
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Chustomanka Awatar Atorianna
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

a ktoras z was uzywala moze tych wkladow bambusowo-weglowych...?

bo nie wiem, co tym myslec? wart czy nie warto?

np taki cos: http://allegro.pl/wkladki-bambusowo-...982079897.html

Uprawnienia umieszczania postów