Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Uwielbiam moją kieszonkę!!!

Chustofanka
    Miejscowość
    somewhere

Domyślnie Uwielbiam moją kieszonkę!!!

Muszę się podzielić moją radością przeogromną.
    Mieszkam na czwartym piętrze bez windy i ostatnimi czasy, z racji półrocznego Stasia to mąż raczej robił zakupy, albo ja, kiedy on zajmował się stadem. No i niestety... stało się.... monż wyjechał wczoraj na dwa tygodnie...Niby przyzwyczajona jestem do jego nieobecności bo często mieszka w pracy ale żeby dwa tyg ciągiem... Stresa miałam jak nie wiem...Dużo jeżdżę samochodem ale jak tu ze Stasiem? tak co 5 min wsadzać i wysadzać z tego samochodu, rozkładać mega wózek albo chustować się w 5 metrów?no i tu pojawił się mój pouch samoróbka kiepskawa, sztruksowa, trochę twarda, wrzynająca się, rozmiar jakby niedopasowany, ale co tam( sobie myślę), musi dać radę. Pouch pod polarek i Staś do chusty, do samochodu, do chusty, do samochodu... w dwie godziny załatwiłam milion spraw, w tym wtargałam ze 20 kilo zakupów na czwarte piętrojestem z siebie dumna! a z chusty jeszcze bardziej!stres minął, jakoś damy radę te dwa tygodniea teraz pędzę po laski do przedszkola...
    Moje skarby:
    Ania 13.08.2004
    Nina 19.01.2006
    Staś 18.03.2009
    no i Tomasz - mąż

Chusteryczka Awatar rosass
    Miejscowość
    Góry izerskie

Domyślnie

GAJENKA-23.12.08
    Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®

Chustopróchno Awatar Budzik

Domyślnie

Matka Polka daje radę

BTW - spróbuj jeszcze zawiązać w domu 2x, też można wkładać i wyjmować malucha bez zamiatania chodnika chustą, a jest poręczniej!

Chustoholiczka Awatar Tuja

Domyślnie

Brawo!
    Ja naprzemiennie używam albo poucha albo 2x. Dziś paradowałam zawiązana w 2x po przychodni bez dziecka, bo dziecko chciało eksplorować korytarze. Parę osób dziwnie mi się przypatrywało - w co też ja się ubrałam

Uprawnienia umieszczania postów