Ja sie bardzo cieszę, że taka akcja jest. Dla mnie nie jest takie ważne kto organizuje i jakie chusty będą polecane. Osobiście noszę bo to Kasia i Marcin pokazali mi chustowanie. Sami o tym nie wiedza bo kiedyś, dawno temu znalazłam ich zdjęcia z zachustowanym Felixem w necie. Przez przypadek. No i spodobało mi się. Za to bedę im zawsze wdzięczna Myslę też, że to oni zapoczątkowali chustowanie w Polsce, a przynajmniej na szerszą skalę. I dobrze, że organizują duży projekt skierowany do srodowiska medycznego bo poparcie tegoz srodowiska jest niezmiernie wazne IMO. I zeby ktos mi nie zarzucał kolesiostwa - nie znam osobiscie ani Kasi ani jej męza, ba! nie mam nawet chusty Hoppa ( w sumie to nie wiem dlaczego )

Nie podobaja mi sie takie forumowe przepychanki. Myslę, że akurat to forum nie jest miejscem na przepychanki w tym temacie. I jestem bardzo zdziwiona podejsciem Aneczki, którą skądinąd bardzo cenię.

Nie od dzis wiadomo, że jesli na tzw. rynku istnieją dwie organizacje o podobnym profilu to ze soba w mniejszym lub wiekszym stopniu rywalizują. To nic dziwnego w sumie. Choc lepiej by było gdyby scisle ze soba współpracowały i się popierały.

Podsumowując - wolałabym nie czytać o zarzutach i sporach pomiedzy czlonkiniami KK a innych organizacji

...wiem, mogę nie wchodzic w wątek, ale i tak mnie to wkurza...