Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234
Pokaż wyniki od 61 do 63 z 63

Wątek: Kanguromania

Chustofanka Awatar Arabella
    Miejscowość
    Zielona Góra

Domyślnie

Dziewczyny, co z kanguromanią? Sprawdzałam na stronie, w maju miały być targi health and sling zdaje się i co będą? Ja nic nie mogę znaleźć?
    Mama Joli 29.09.2007. i aniołka:*

[/url]http://www.ekosiec.pl - Didymos, Babylonia, Lenny Lamb, ONO, Manduca
    kiedyś: http://www.naszedziecko.org/sklep

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

o rany! dopiero teraz trafiłam na ten wątek... ale!

Byliśmy oboje na warsztatach Kanguromanii i było przefantastycznie. Kasia i Marcin prowadzą warsztaty z wielką cierpliwością i pasją, a bez fanatyzmu. Koszt - po rabacie udzielonym w zamian za uczestnictwo w warsztatach ramach "Wyprawy Mama"- był bardzo zbliżony do kosztów kursu w jednym z warszawskich klubów dla mam, a w zamian - poza TRZYGODZINNYMI - warsztatami w małych grupkach dostałam jeszcze zestaw wcale nie tanich kosmetyków i kupon rabatowy do dziecięcego sklepu.

Nie rozumiem subtelnych docinków i niuansów uszczypliwości pod adresem Kasi, zapewne dlatego, żem tu od niedawna. Nie bardzo widzę też zło płynące z możliwości kupienia hopa na warsztatach. Dla nas - początkujących rodziców, z długą listą wyprawkową - pozycja "chusta" za 200+ złotych była dość przerażająca - między innymi dlatego, że nie wiedzieliśmy gdzie pójść chusty pomacać. Bo bezkres chustoforum, na które trafiłam pod koniec ciąży, jakoś nie pokierował nas do żadnego ze stacjonarnych sklepów. Fakt, że mogliśmy pomacać chustę, a następnie za nią zapłacić i ją dostać był świetny.

Ja tam bardzo dziękuję i Kasi i Marcinowi. Prowadzą świetne warsztaty i pięknie zachęcają do noszenia!

Chustoguru Awatar pati291
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

A ja jestem rozczarowana. Mieli w planach Szczecin i znikł bez wyjaśnienia z grafiku
    Szkoda.
    Patrycja - mama Damiana 08.08.08, Hanny 04.12.09, Emilii 01.03.14
    Chcieć to móc

Uprawnienia umieszczania postów