Pierwsze zdjęcia w załączniku.
Pierwsze zdjęcia w załączniku.
Śliczne!Kolorki takie smaczne, kojarzą mi się z lodami. A co to
?
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*
No właśnie, co to?
A może to girasol exclusive.
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*
Czy to nie limitowany Girasol?
Wrppers Paradise?
Nic się przed Wami nie ukryje.
Sliczny jest i mi sie tez marzy.
Tsumiko,tutaj są
http://www.slingsilove.com/girasol-w.../prod_127.html
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
prze-pie-kne kolory, sliczna ta chusta![]()
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
bardzo mi się podoba![]()
Jula 18.12.2004, Wojtek 17.01.2008
Herbata z Malinami
piękny![]()
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
Z TBW, bo tez się na przedsprzedaż spóźniłam niestety, a za długo trzeba czekać na chusty z następnej.
Piekne kolorkiczekamy na fotki w akcji
![]()
cudna!!!!i przepieknie Wam bedzie w tych kolorach....
a zobaczcie te,czerwono-rozowy cukiereczek,mniam....
http://www.slingsilove.com/girasol-c.../prod_310.html
Jakie cudne pastele!
Przeuroczy.
A właściwa odpowiedź na pytanie brzmi: wszystko![]()
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
pieknie dobrana kolorystyka.
i marzy mi się chusta z frędzlami![]()