Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: allegrowe zakupy:(((

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

mamo_trójki dziękuję bardzo, na stronie oppamamy nie dogrzebałam się tego opisu

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

mart,dzięki, czy Ty wiesz że chwilowo tak mi zamotałaś w głowie, że myślałam że bea_lk to wg. Ciebie marta, czyli oppamama
    po 10 sekundach i pisaniu odpowiedzi na ten temat wyczaiłam,że chodzi Ci o szew
    uśmiałam się normalnie sama z siebie

Chustomanka
    Miejscowość
    Frankfurt nad Menem

Domyślnie

stokrotko przepis o ktorym piszesz nie dotyczy rzeczy kupowanych w drodze licytacji i od osob prywatnych, warto o tym wiedziec

za to jesli sprzedajacy czy sklep internetowy nie informuje nas ze mmay mozliwosc rzecz bez przyczyny oddac, to termin wydluza sie o 3 miesiace od dnia w ktorym sie o tej mozliwosci doweimy, czyli w zasadzie dlugo
    Kasia mama Marianny czerwiec 06 Heleny wrzesieĂą 07 i styczniowej niespodzianki

http://chuscianyzakatek.blogspot.com/ - blog i bazarek chustowy - ruszy znĂłw 1 wrzeÂśnia

Chustofanka

Domyślnie

Do allegro bym nawet nie pisala, bo oni i tak nic nie zrobia w tej sprawie. No, chyba ze wiecej takich negatywnych opinii by zebrali, to moooooze.
    Jak Ci nie zechce odeslac kasy to ja jeszcze sadem konsumenckim postrasz.
    Wciąga chustowanie, oj wciąga

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

odesłała na szczęście więc mi ulżyło, kiedyś już zgłaszałam sprawę allegro i babce konto zawiesili. no ale przesyłałam im meilami całą dokumentację transakcji ciągnącej się 3 miesiące.a kobita tłumaczyła się,że na 5 dni wylądowała w szpitalu (ja w tym czasie zdążyłam dziecko urodzić i wyleżeć się z nim 2 tygodnie , i jakoś nie przeszkadzało mi to w robieniu interesu).

Uprawnienia umieszczania postów