mamo_trójki dziękuję bardzo, na stronie oppamamy nie dogrzebałam się tego opisu![]()
mamo_trójki dziękuję bardzo, na stronie oppamamy nie dogrzebałam się tego opisu![]()
mart,dzięki, czy Ty wiesz że chwilowo tak mi zamotałaś w głowie, że myślałam że bea_lk to wg. Ciebie marta, czyli oppamama![]()
po 10 sekundach i pisaniu odpowiedzi na ten temat wyczaiłam,że chodzi Ci o szew![]()
uśmiałam się normalnie sama z siebie![]()
stokrotko przepis o ktorym piszesz nie dotyczy rzeczy kupowanych w drodze licytacji i od osob prywatnych, warto o tym wiedziec
za to jesli sprzedajacy czy sklep internetowy nie informuje nas ze mmay mozliwosc rzecz bez przyczyny oddac, to termin wydluza sie o 3 miesiace od dnia w ktorym sie o tej mozliwosci doweimy, czyli w zasadzie dlugo![]()
Kasia mama Marianny czerwiec 06 Heleny wrzesieĂą 07 i styczniowej niespodzianki
http://chuscianyzakatek.blogspot.com/ - blog i bazarek chustowy - ruszy znĂłw 1 wrzeÂśnia
Do allegro bym nawet nie pisala, bo oni i tak nic nie zrobia w tej sprawie. No, chyba ze wiecej takich negatywnych opinii by zebrali, to moooooze.
Jak Ci nie zechce odeslac kasy to ja jeszcze sadem konsumenckim postrasz.
Wciąga chustowanie, oj wciąga
odesłała na szczęściewięc mi ulżyło, kiedyś już zgłaszałam sprawę allegro i babce konto zawiesili. no ale przesyłałam im meilami całą dokumentację transakcji ciągnącej się 3 miesiące.a kobita tłumaczyła się,że na 5 dni wylądowała w szpitalu (ja w tym czasie zdążyłam dziecko urodzić i wyleżeć się z nim 2 tygodnie
, i jakoś nie przeszkadzało mi to w robieniu interesu).