Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Pinjarra-ethnic&chic

Chustoholiczka

Domyślnie Pinjarra-ethnic&chic

Pisałam już Wam kiedyś o tej chuście. Chciałam odnależć ten atek,ale nie potrafię.
    Jest to chusta a własciwie "etola" do noszenia. POdobno hit paryżewa. NOsi sie w niej dziecko ale rózwniez zakłada sie samo.
    Wykonana jest z wełny jaka. MOzna w niej nosić dziecko na ramieniu, kangurku i plecaczku prostym. Niesamowicie podoba mi sie kolor tej chusty, taki naturalny, w kolorach ziemi....
    POczytac mozna tutuaj:
    http://www.pinjarra.fr/index.php?opt...d=25&Itemid=45

A tu nasze zdjęcie:

Ostatnio edytowane przez Nata ; 25-09-2009 o 18:17

Chustofanka Awatar MamaHenia&Stasia
    Miejscowość
    Myślenice k./ Krakowa

Domyślnie

Hmm a jak sie dociąga takową chustę, ( widziałam , że na zdjeciach widoczny jest zamek). I dlaczego ten pan nosi dziecko przodem (zdjęcie na stronie, którą podałaś)?

Chustoholiczka Awatar Linda
    Miejscowość
    Stare Babice

Domyślnie

Chusta rzeczywiscie piekna, tylko wiazania takie sobie

Chustoholiczka

Domyślnie

ja mam akurat wersje "tender chic" czyli krótka wiazana chusta,ta na zdjeciach z pania w drzwiach. Napisane jest ,ze dla dzieci od 2 do 9 kg.

Tej na zamek nie miałam.

A dlaczego nosi przodem do swiata,to trzeba by sie jej zapytac. Chyba do komercyjnego zdjecia bardziej.

POdałam Wam linka jako ciekawostke z "wielkiego swiata" . Chusta jest stylish.Lepiej wyglada niz nosi. Ale jako szal jest suuuuperr. Fajnie,ze jakas paryzanka wpadła na pomysł,ze jednak ozna wziac dziecko ze soba i w miare parysko wygladac,a nie znowu zostawic z niania albo w 24 h przedszkolu...

Chustoholiczka Awatar Linda
    Miejscowość
    Stare Babice

Domyślnie

Nata, wasza fotka jest bombowa, takie radosne jestescie! Baardzo podoba mi sie kolor tej chusty, mniam, mniam!

Chustoholiczka Awatar Liv
    Miejscowość
    Wieś zwana Warszawą, zielone Powiśle

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nata76 Zobacz posta
    Fajnie,ze jakas paryzanka wpadła na pomysł,ze jednak ozna wziac dziecko ze soba i w miare parysko wygladac,a nie znowu zostawic z niania albo w 24 h przedszkolu...
    od dwóch koleżanek, które aktualnie mieszkają w Paryżewie słyszałam, że chust tam jest mnóstwo, prawie wózków na ulicach nie widać.
    Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)

Pochłonęło mnie życie,
    więc w wirtualnym niebycie
    pozostaję do odwołania.

Chustomanka Awatar jana
    Miejscowość
    wrocław

Domyślnie

chusta jak chusta, ale Wasze miny baaardzo mi się podobają wygląda na cieniutką- taka jest? a ile trzeba zapłacic za takie cóś?

Uprawnienia umieszczania postów