Cześc bardzo proszę o ocenę 2x - pierwszy raz motałam. Wogóle to jestem w tym jeszcze zielona narazie zamotałam Michasia raz w kieszonkę i dziś w 2x. Ale chyba woli ten dzisiejszy sposób bo zasnął. Bardzo proszę o rady co poprawić!! pozdrawiam
Cześc bardzo proszę o ocenę 2x - pierwszy raz motałam. Wogóle to jestem w tym jeszcze zielona narazie zamotałam Michasia raz w kieszonkę i dziś w 2x. Ale chyba woli ten dzisiejszy sposób bo zasnął. Bardzo proszę o rady co poprawić!! pozdrawiam
rownomiernie rozlozyc obie od kolanka do kolanka - zeby srodkowy pas na chuscie byl na srodku plecow - bedzie Wam wygodniej.
a poza tym super.
(ps. lepsze wywiniecie na ramieniu od tasiemki, glowe nakrywac tylko jak spi jesli konieczne)
dzięki za rade, kolejnym razem postaram się rozłożyć bardziej równomiernie.Akurat Michaś zasnął i spróbowałam go przykryć jedną połówką, ale jak nie spał to go nie przykrywałam. No i na szybko znalazłam sznurówkę
żeby związać nawet nie pomyślałam żeby wywinąć, ale jutro jak go zamotam to spróbuje wywinąć. Pozdrawiam!!