Ja też piorę wszystko na raz i nic złego się nie dzieje. Mam dużą pralkę więc ciuszki dziecięce, dorosłe + pieluchy. Przez pierwsze miesiące używałam proszków dziecięcych, potem już normalnych. Zawsze dodatkowe płukanie.
Ja też piorę wszystko na raz i nic złego się nie dzieje. Mam dużą pralkę więc ciuszki dziecięce, dorosłe + pieluchy. Przez pierwsze miesiące używałam proszków dziecięcych, potem już normalnych. Zawsze dodatkowe płukanie.
Stasia 03.05.2008 , Jack 12.10.2009 , Toboma 3.07.2012
na początku prałam w jelpie a teraz w persil uniwersal tylko w żelu i tez nic się nie dzieje
Też piorę w Persilu sensitive i jest ok![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Pozwole sobie odswiezyc pytanie: czy sa na sali mamy piorace skutecznie wielo i ubranka w persilu sensitive, takim co sie chwali na opakowaniu ze jest z mydlem i mleczkiem migdalowym? Nadaje sie to? Nie zapcha mi pieluch?
Szukam czegos latwo dostepnego dla mnie na niemieckim rynku. No i persil jest wszeeeedzieeee...
Przepraszam za brak polskich znaków, zagranica nie rozpieszcza.