Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11

Wątek: Didymos Eibe/Yew z lnem fotki

Chustofanka
    Miejscowość
    UK

Domyślnie Didymos Eibe/Yew z lnem fotki

Na ta chuste mialam smaczka juz od dluzszego czasu no i finalnie udalo mi sie ja upolowac. Poprzednia wlascicielka nie zdazyla jej nawet roznosic, wiec jest sztywna jak diabli - a moze to wina lnu? Wypowiedzcie sie prosze jesli mozecie. Czy zlamanie lnu zajmie mi duzo czasu? Poki co kilka fotek w ogrodowych okolicznosciach przyrody

Chustomanka Awatar lindgren
    Miejscowość
    z Poznania

Domyślnie

eibe to jedno z moich chustomarzeń, więc oczywiście rozpływam się nad tymi zdjęciami. ale chusta chustą - te zdjęcia!!!
    Sunvill, kolejna osoba Ci to mówi, wiem, ale naprawdę, powinni Ci płacić i to sporo. Genialne foty!
    stach 12.2008, tosia 07.2010, magda 12.2013 [*], maryśka 11.2014

Chustofanka Awatar grazynajac
    Miejscowość
    60 do Poznania

Domyślnie

Cudo

mamru
    Guest

Domyślnie

Sunvill uwielbiam Twoje zdjęcia i eibe Moje eibe, mimo, że mam je już od jakiegoś czasu i noszę w nim często jest bardzo twarde, ale to pewnie zasługa twardej wody i lnu zapewne też... Ale i tak za nic w świecie się z nim nie rozstanę. O eibe to jeszcze polecam lekturę wątku indiofilskiego

Chustofanka
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

Dzieki za namiary mamru uff czyli wyglada na to, ze sporo roboty przede mna zanim sie zrobi milusie? (jesli w ogole?)

Chustofanka Awatar jakibytu
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

moje eibe staje się coraz bardziej miękkie, ale nie mogę powiedzieć o nim milusie (noszę je na zmianę z kilkoma innymi chustami, więc może nie dałam mu szansy zmięknąć).
    ale to jego twardość i sztywność zachwyciły mnie w pierwszej chwili i uważam je za zaletę tej chusty.
    Z mojego monitora zieje wielka dziura - wybaczcie literówki

Chustoguru Awatar odynka
    Miejscowość
    odiland

Domyślnie

zdjęcia jak zwykle urzekające a eibe to chyba jedyna chusta która mnie osobiście jeszcze rusza... chyba...
    Wataha: Nelly: 14/06/2007 Lilly i Zuzka: 15/09/2010

http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
    http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja

2014 będzie nasz!

Chusteryczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez odynka Zobacz posta
    zdjęcia jak zwykle urzekające a eibe to chyba jedyna chusta która mnie osobiście jeszcze rusza... chyba...
    też tak mam, inne które mnie korciły już mam i to eibe tez gdzieś tam siedzi, ale dam sobie jeszcze trochę czasu
    Syn 2006
    Córa 2008
    Syn 09.2014

Chustomanka Awatar jana
    Miejscowość
    wrocław

Domyślnie

mi zajęło ok. tydzień- siedziałam na niej, zaplatałam, włozyłam pod prześcieradło znęcałam się baardzo potem zmiękło i i do dzis zachwyca mnie miękkością

Chustofanka
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jana Zobacz posta
    mi zajęło ok. tydzień- siedziałam na niej, zaplatałam, włozyłam pod prześcieradło znęcałam się baardzo potem zmiękło i i do dzis zachwyca mnie miękkością
    O prosze to juz wiem, z kim spie dzis w nocy D wyjechal na tydzien, bede miala yew za towarzysza

Chustofanka Awatar bebell
    Miejscowość
    W-wa

Domyślnie

Zdjęcia piękne

A ja swoje użytkuję naprawdę intensywnie od lipca i ciągle jest twarde. I dobrze. Bo ja lubię sztywne chusty
    Miałam też przez chwilę inny len i on był duuużo bardziej miękki.

Uprawnienia umieszczania postów