www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
a ja jestem na nich wsciekla bo to pierwszy didek, przy ktorym nie zdzierżyłam i chcialam zakupic, kurcze ile ja sie naglowilam w stylu"czy aby na pewno ich potrzebuję" etc ! I gdy juz zdecydowalam to masz babo placek - wtopa ! a sliczne są !
Doradca noszenia w chuście po kursie podstawowym Trageschule Dresden®,
już nie .pl ale wciąż zamotana![]()
mi też się podobają, rozważam kupno, ale się teraz trochę boję...
Chcalabym zapytac, czy ktos nosi w lnianych gekonach? Czy wszystkie wrocily do Didymosa? Korci mnie strasznie len, a gekony mozna teraz kupic z Sonderpreis. No i nie wiem, co robic?
A może one są na Sonderprise, bo mają właśnie feler? Kiedyś był tu taki wątek, gdzie petisu ostrzegała, że jak cos jest S. to może być nie do końca dobre.
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Wiem, ze bledem jest przesuwanie nitek, ale te kupuje sie na serii limitowanej. Jesli pare egzemplarzy trafilo na SP, to pewnie maja jeszcze jakies bledy. Dlatego moje pytanie, jak one nosza? Przy ewentualnej super nosnosci ryzyko wtopienia mozna wpisac w koszty? Tylko nigdzie nie znalazlam informacji, jak nosza.