Pokaż wyniki od 1 do 20 z 52

Wątek: Najlepsza kieszonka

Mieszany widok

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

ja myślę,że to kwestia dopasowania pieluszki do ciałka i dostosowania czasu noszenia do rodzaju wkładki przede wszystkim.
    mi każda kieszonka przemoknie jeśli przetrzymam dziecię.
    Olapio- jak ubranko jest mokre to wkładka też czy jest sucha? sprawdzasz?
    jak sucha to kwestia dopasowania pieluszki do ciała.
    a czasem jest też tak,że pielucha po prostu nie pasuje w danym wieku dziecka.Marii BG nie przeciekał dopiero jak miała pół roku (wkładka była sucha),a wcześniej i odtłuszczałam i różne wkłady wsadzałam,i różnie zapinałam bumka.
    często też jak Morela była młodsza i spała na boku,wszystkie pieluchy ciekły bokiem.

Chustoguru Awatar Olapio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

pieluszka jest chyba najlepiej dopasowana ze wszystkich jakie mamy, wiec to nie to

polarek chyba sie nie zatluscil, za kazdym razem piore pieluszki w nappy fresh, poza tym inne dzialaja dobrze

dzisiaj zlozylam inaczej wkladke i jeszcze przetestuje

Chustoholiczka Awatar yetta
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Przetestuj z różnymi wkładkami i daj znać.
    SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
    Zuzanna i Franciszek
    W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.

Chusteryczka Awatar Iwanna.T

Domyślnie

mam kilka BG i poza jakimś tam osłabieniem rzepów (ale po tylu miesiącach, to chyba mają prawo) to dla mnie kieszonka-wzór
    Roczniak śpi w niej (wkładka BG i konopna) i całą noc opędzamy bez zmieniania.

HH też fajne są, mamy je krócej niż BG, ale także są ok. Tylko wkładka od nich dużo mniej chłonna i trzeba lukać na tył pieluszki, bo dziura na wkładkę nie jest tak fajnie zabezpieczona jak w BG

Wonderoo - blee, nie lubię jednego rzędu napek, niezgrabiasz. Wkładki oryginalnej nie miałam.

PD - trzyma ok, polar już nie jest tak zabójczo miękki jak kiedyś (a wodę mamy miękką). Schnie szybko. Mniej zgrabna niż BG.

Co do miękkości wkładek: ja mam wszystkie miękkie od kiedy używam Bio D. no i ta miękka woda swoje pewnie robi.

Podsumowując: BG to moi ulubieńcy.
    Asinus asino pulcherrimus

Chusteryczka Awatar polaquinha
    Miejscowość
    Łodź

Domyślnie

hmmm, mam kilka BG, Wonderka, itti bitti (juz za male) i kieszonki Yetki i z naszego doswiadczenia najlepsze sa te nasze "rodzime" czyli Yetkowe
    Choc zadne z nich mi nie przeciekaja. Chociaz... Itti bitti potrafily mi przemoknac jakos tak srodkiem (nie do pomyslenia na noc)

Kiedys szalałam za BG ale zaczął szczerze mnie wqurza ten cieniutki welurek, ktory nie izoluje wilgoci Ja niestety z tych matek przewrazliwionych na tym punkcie. Tym bardziej ze Marcel ma tendencje to odparzania. Wiec oprocz wkladki chlonnej (BG, BM, ikea lub tetra) laduje zawsze do srodka wkladeczke polarkowa... Do wonderka tez.
    Tylko taki mikropolarek jak w Y. (nie wiem w jakich pieluszkach jest jeszcze mikropolarek ale jakos malo tego dociekałam -przyznaję sie bez bicia) sprawdza mi sie na dluzej.

Anyway, pieluszki zmieniam po 1,5-2 godz. i wtedy to mi przecieka tylko jak zle założe. A na to już nie ma bata

A w ogóle to ostatnio strasznie spodobal mi sie pomysl formowanych kieszonek i na to otulaczyk.

"Najwspanialszym prezentem, ktorym mozesz obdarowac druga osobe,
    jest podarunek w postaci twojego oczekiwania sukcesu tej osoby"

Abraham "Prawo Przyciagania"

Uprawnienia umieszczania postów