Pokaż wyniki od 1 do 20 z 52

Wątek: Najlepsza kieszonka

Mieszany widok

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

nie biorę do siebie,no coś Ty,tylko tak sobie kombinuję
    bo w sumie w każdej przy udkach jest idealnie dopasowane (choć co ciekawe,właśnie w IB najmniej),a na brzuchu i plecach mam gwarancję że nic nie wyleci,bo pielucha dość wysoko.
    ja myślę,że tylko formowanka powina być nisko-bez polaru mokry materiał na nerkach to chyba nic fajnego.
    a mój mąż ma pępal strasznie wysoko.

cd. recenzji-tots bots AIO mają kiepską chłonność niestety,chyba że na maksa się je dopakuje.

Chusteryczka Awatar Pondo
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

kurcze..ale czemu tylko te kieszonki
    np flexitot jest fajne Tootsa szybko wysycha i jest zgrabne
    Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.

Chustoguru Awatar Olapio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

przyszlam zameldowac ze wonderoos sprawdzony podczas dwoch nocy sprawdza sie na dziecku 3800 g

Chustomanka Awatar tamyk
    Miejscowość
    Mikołów

Domyślnie

A ja kocham BG Stosujemy odkąd mała skończyła miesiąc, dosyć intensywnie, bo mam mało i rzepy po 8 miesiącach dobrze trzymają a pielucha zgrabnie wygląda. Mam też wonderoos ale ich nie lubię. Moja Pyza waży 9kg, a one dalej wyglądają na za wielkie Poza tym nie lubię nap, bo nie mogę dobrze dopasować. teraz chcę coś dokupić, bo ciężkie suszenie na jesień nas czeka a nie wiem co. Jak długo ona w BG moze chodzić? Nie robią się potem za małe? Bo jak tak to kupię sobie po prostu więcej BG
    Idusia grudzień 2008, Jasinek luty 2011, Lelo kwiecień 2014

Chustofanka Awatar ursus_arctos
    Miejscowość
    Vantaa, Finlandia

Domyślnie

my mamy Fuzzi Bunz- jedna w rozmiarze S i jedna one size. Strasznie nie lubie tej one size, a moj maz juz w ogole dostaje cholery. Nie podoba mi sie ten system regulowania rozmiaru, takie gumki sa do dociagania i ciagle gdzies wylaza. S-ka jest fajna, nic nie odstaje, przylega ladnie do nozek. zaczelismy jej uzywac jak mloda byla tak pod cztery kilo. Aha, w tej one size odkleila sie jakas folia czy inne badziewie, trudno przez to wepchnac wklad.
    niedawno kupilam kieszonke BumGenius i to jest moja wielka milosc rzepy sa faktycznie nie najlepszej jakosci, ale pupa jest ksztaltna, nic nie przecieka.
    teraz sie przymierzam jeszcze do finskiego wyrobu- kieszonki myllymuksut, fajne wzorki sa. dam znac jak z jakoscia.

Doula
    Doradczyni po kursie podstawowym Die Trageschule ®

Chustofanka Awatar myszka

Domyślnie

To ja dodam od siebie, ze uzywamy kieszonek one size odkad coreczka skonczyla miesiac (4 kg). BG czasem na poczatku rzeczywiscie przeciekal boczkami (sporadycznie), za to kieszonki Yetty - niezawodne . Uzywalabym wczesniej, ale czekalismy az pepek odpadnie
    W kazdym razie to nasze ulubione )) Polecam wszystkim!
    (moze jak taka reklame robie, to jakas znizke na otulacze dostane? kto wie?)

Chustoguru Awatar Olapio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

to co wkladacie do kieszonek yetty bo mi zawsze przecieka kieszonka. Wczoraj to Michas mial calego pajaca mokrego, nawet rekaw byl mokry

Chustoholiczka Awatar morepig
    Miejscowość
    Birmingham/UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez karhu Zobacz posta
    my mamy Fuzzi Bunz- jedna w rozmiarze S i jedna one size. Strasznie nie lubie tej one size, a moj maz juz w ogole dostaje cholery. Nie podoba mi sie ten system regulowania rozmiaru, takie gumki sa do dociagania i ciagle gdzies wylaza. S-ka jest fajna, nic nie odstaje, przylega ladnie do nozek. zaczelismy jej uzywac jak mloda byla tak pod cztery kilo. Aha, w tej one size odkleila sie jakas folia czy inne badziewie, trudno przez to wepchnac wklad.
    niedawno kupilam kieszonke BumGenius i to jest moja wielka milosc rzepy sa faktycznie nie najlepszej jakosci, ale pupa jest ksztaltna, nic nie przecieka.
    teraz sie przymierzam jeszcze do finskiego wyrobu- kieszonki myllymuksut, fajne wzorki sa. dam znac jak z jakoscia.
    za 3-4-5 meisiecy one size bedzie akurat..
    a moze kilogramowo powinnam podac? moj wazy ok 9 kilo i jest ok

pocketsfullofmemories.co.uk - Life & Kids Photography
    i na fb
    kolorowe śniadania - dopudelka i na fb

Chustomanka Awatar Foxy Lady
    Miejscowość
    Warszawa Włochy :)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olapio Zobacz posta
    przyszlam zameldowac ze wonderoos sprawdzony podczas dwoch nocy sprawdza sie na dziecku 3800 g
    a u mnie nadal nie
    dziecinka podchodzi pod 5 kg, ale pieluszka ZDECYDOWANIE za szeroka w kroku - bez szans, musiałabym upychać
    więc jeszcze poczeka

Za to Fuzzy Bunz rozmiar S - ta wreszcie dobra i się sprawdza póki co
    Helenka piękna 23 lipca 2009

Uprawnienia umieszczania postów