A ja kocham BGStosujemy odkąd mała skończyła miesiąc, dosyć intensywnie, bo mam mało i rzepy po 8 miesiącach dobrze trzymają a pielucha zgrabnie wygląda. Mam też wonderoos ale ich nie lubię. Moja Pyza waży 9kg, a one dalej wyglądają na za wielkie
Poza tym nie lubię nap, bo nie mogę dobrze dopasować. teraz chcę coś dokupić, bo ciężkie suszenie na jesień nas czeka a nie wiem co. Jak długo ona w BG moze chodzić? Nie robią się potem za małe? Bo jak tak to kupię sobie po prostu więcej BG
![]()

Stosujemy odkąd mała skończyła miesiąc, dosyć intensywnie, bo mam mało i rzepy po 8 miesiącach dobrze trzymają a pielucha zgrabnie wygląda. Mam też wonderoos ale ich nie lubię. Moja Pyza waży 9kg, a one dalej wyglądają na za wielkie
Odpowiedz z cytatem
rzepy sa faktycznie nie najlepszej jakosci, ale pupa jest ksztaltna, nic nie przecieka.
kto wie?)

Ja niestety z tych matek przewrazliwionych na tym punkcie. Tym bardziej ze Marcel ma tendencje to odparzania. Wiec oprocz wkladki chlonnej (BG, BM, ikea lub tetra) laduje zawsze do srodka wkladeczke polarkowa... Do wonderka tez.