Cytat Zamieszczone przez garlicgirl Zobacz posta
mam Lanę od robertynki, więc jest to juz noszona Lana, ale dzięki temu złamana więc wszystkie zarzuty sztywności nas juz nie dotyczą

no i jestem w niej zakochana, nosi genialnie, trzyma na miejscu zarówno 12 kg jak i nie wiem ile ważącego 3,5 latka!!! naprawdę rozkłada ciężar! jest szeroka i dzięki temu dla większych dzieci tez super do prostego plecaka.
jest gęsto tkana a więc i grubsza, ale w pewnym momencie gdy dzieci przekraczają pewną wagę nie ma to już takiego znaczenia

z wad: moja nie ma znaczonego środka ani brzegów ale to dla wprawionych motaczek nie jest problem ciężej się dociąga.

wybór kolorystyczny: ja wolę te 2 kolorowe albo z wzorkami od tych zupełnie gładkich ale pomimo, że jest dośc ograniczony to i tak dla mnie rewelacyjny, trafili w moje kolory.

ocena, gdyby można dałabym 6!

Dwukolorowe sa bardziej miekkie, moja olive jest naprawde miekka. W tych chustach podoba mi sie najbardziej,ze niewiadomo jak noszone nie mechaca sie, nie robi im sie włosek.
Lana Taoo uwazam za niewypał lanowy. Oprócz wygladu.

Piekne sa niemieckie Lany ze wzorem. Widziałyscie nowa-waniliowa?mniam...

Miłorzab, ty miałas moja olive 5,2. W rzeczywistosci ta chusta ma pod 6 m. Moze dlatego ten dyskonfort.