Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: Stresuje sie

Chustoguru Awatar Olapio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Poprosze o krytyke i pomoc jak zrobic zeby te nozki tak biednie nie wisialy. Ukladalam material na wysokosci kolan i nic

Chustomanka Awatar tysiula
    Miejscowość
    Piaseczno, mazowieckie

Domyślnie

Chwyć za kolanka i podciągnij do góry, blisko swojego brzucha, żeby były rozłożone jak u żabki, plecki automatycznie wygną się prawidłowo. Tę część krzyżującą się pod nóżkami dociągnij pod same kolanka i będzie git. Jeszcze kilka razy i dojdziecie do wprawy. Śliczny malutki dzieć Powodzenia

4pupy - naturalnie dla pupy
    "Czy nie starczy, że ogród jest piękny?
    Czy muszą w nim jeszcze mieszkać wróżki?"
    D. Adams

. Awatar mart
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olapio Zobacz posta
    Poprosze o krytyke i pomoc jak zrobic zeby te nozki tak biednie nie wisialy. Ukladalam material na wysokosci kolan i nic

spróbuj raczej boczne poły prowadzić po bokach, a nie rozłożone jak na zdjęciu. panel poziomy musi być porządnie dociągnięty i na krawędziach i w środku. a na końcu podnieś za łydki lekko nóżki do góry i palcami wskazującymi przyciągnij boczne pasy bardziej pod kolanka dziecka jednoczesnie zbliżając nóżki dziecka do siebie. kolanka wyżej niż pupa, nóżki nie za szeroko. poszukaj na forum - wątków o kieszonce jest mnóstwo.

gdyby malec pomimo dobrego dociągnięcia się mocno krzywił i/lub odginał mocno do tyłu to jednak polecam poćwiczenie kołyski (tylko warto wiedzieć co z bioderkami). mój 3 tygodniowy marcel niestety się pręży i do wizyty u fizjoterapeuty kieszonkę ograniczam maksymalnie. polecam kołyskę z 2x - filmik na youtube: http://www.youtube.com/watch?v=kNbHflIKdJk. wychodzi znacznie lepiej i stabilniej niż noszenie w pouchu.

Chustofanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tysiula Zobacz posta
    Chwyć za kolanka i podciągnij do góry, blisko swojego brzucha, żeby były rozłożone jak u żabki, plecki automatycznie wygną się prawidłowo. Tę część krzyżującą się pod nóżkami dociągnij pod same kolanka i będzie git. Jeszcze kilka razy i dojdziecie do wprawy. Śliczny malutki dzieć Powodzenia
    Popieram . Zwróć uwagę jeszcze czy dolnej krawędzi za mało nie dociągasz. Mały powinien siedzieć w chuście. A jak Chcesz małego bardziej opatulić to możesz każdą połę rozciągnąć pod pupą dziecka, tak by sięgały od jednego dołu podkolanowego do drugiego (tak jak w 2X).

Chustoguru Awatar Olapio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

kurcze, probuje codziennie i jest tragedia, boje sie ze robie mu krzywde, za kazdym razem tak krzywo siedzi

Chustoholiczka Awatar morepig
    Miejscowość
    Birmingham/UK

Domyślnie

kurcze, probuje codziennie i jest tragedia, boje sie ze robie mu krzywde, za kazdym razem tak krzywo siedzi
    sluchaj
    jestem dzis u babci do 19, w sumei niedaleko Ciebie.
    synów pułku.
    moj telefon jest na stronie, mogę Ci coś dopomóc ewentualnie
    jesli mi napiszesz w miare szybko to jeszcze ew elastyka wezmę.

pocketsfullofmemories.co.uk - Life & Kids Photography
    i na fb
    kolorowe śniadania - dopudelka i na fb

Chustoguru Awatar Olapio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Chce oglosic ze dzis byla u mnie morepig i juz sie nie stresuje. Potrafie zawiazac kieszonke i podwójny x. Jutro idziemy z Michasiem podbijac swiat w chuscie. Ale jestem podekscytowana. A maly mimo przekladania i cwiczenia na nim wiazan zaraz zasypial w chuscie i byl jak aniolek co jest u niego rzadkoscia

Jeszcze raz dziekujemy morepig za wizyte

Chustoholiczka Awatar morepig
    Miejscowość
    Birmingham/UK

Domyślnie

Chce oglosic ze dzis byla u mnie morepig i juz sie nie stresuje. Potrafie zawiazac kieszonke i podwójny x. Jutro idziemy z Michasiem podbijac swiat w chuscie. Ale jestem podekscytowana. A maly mimo przekladania i cwiczenia na nim wiazan zaraz zasypial w chuscie i byl jak aniolek co jest u niego rzadkoscia

Jeszcze raz dziekujemy morepig za wizyte

zdjęciem się pochwal

pocketsfullofmemories.co.uk - Life & Kids Photography
    i na fb
    kolorowe śniadania - dopudelka i na fb

Uprawnienia umieszczania postów