Ja żem - z naszą oberżyną i jeszcze bardziej naszą Ewką![]()
Ja żem - z naszą oberżyną i jeszcze bardziej naszą Ewką![]()
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
ja byłam z Franiem w Nati Savannah![]()
Genius has side effects.
![]()
ja byłam z jaśką w manduce petrol, szłam z przodu po lewej, taka ruda na fioletowo, w zielonych trampkach... tak w ogóle to cześć, bo jestem nowa![]()
zdjęcia są tu:
http://klubkangura.com.pl/galeriakan...%C3%B3wk%C4%99
Kasia, super wyglądałyście w tych kolorach
Morepig, foty boskie, świetne jest to zdjęcie Marii i dzieckowego oka wyglądającego zza jej pleców. I Konrad z aparatem wyglądający zza węgłaI nasz terroryzm laktacyjny też się mi podoba
![]()
Ostatnio edytowane przez kammik ; 23-09-2009 o 18:54
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
Ja byłam, ja!
Z moją paczką ze szkoły rodzenia - Mafia LennyLambaJa byłam w różowo-brązowym Lennym, za mną w niebieskim Lennym kumpela, po drugiej stronie w jasnoniebieskim Lennym druga kumpela... i z wózkiem czerwonym też kumpela! (prywatnie nosi w Hoppku)
![]()
Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l
ja byłam z cudnym Kozy na plecach .
dzięki raz jeszcze że byłyście i że było tak pięknie kolorowo![]()
reportaż będzie w zimowej Kikimorze i w dzisiejszym Radio dla Ciebie![]()
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
fajne zdjeciaszybko wrzucone, ja ledwo do domu dotarlam a tu prosze, juz sa.
ja bylam wiekszosc czasu bez dziecka, zaprzyjaznionego chustoszka nosilam na plecach (zdjecie 00165) a na final dolaczyla moja corka z tata (zdjecie 2951). czas wyjsc z ukrycia
ogolnie sadzilam ze bedzie nas blizej setki lub wiecej, GDZIE BYLYSCIE DZIEWCZYNY?! /pomijajac te ktore powiekszaly PKB/ bo tyle jest dziewczyn z Wwy na forum! a tak, trzeba sie ujawnic i nie da sie juz przejsc incognito![]()
śmy byli w MT z żabązdjęcia zaraz przerobię - dopiero dotarliśmy do domku
dziekujemy bardzo - było bardzo miło i kolorowo![]()
Kasiu witamy najbardziej barwną osóbke naszego spaceru dzisiejszego - piękne kolory niosłaś na sobie![]()
Wataha: Nelly: 14/06/2007Lilly i Zuzka: 15/09/2010
![]()
http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja
2014 będzie nasz!
dziewczyny! jak miło, dziękujemy za tak ciepłe przyjęcie)))
a zdjęcia jakie cudne! przepiękne.
mam trochę zdjęć z komórki, nie są genialne, ale zawsze coś- dam znać, jak wrzucę.
pozdrawiam!
@ aga - tak w ogóle, to cudny Kozy przywędrował okrężną drogą od nas (dowód tu)
- ale teraz jest już Marysi
![]()
tak poznałam juz jego zakręconą historię![]()
mój Kozy był szyty na miarę na dwuletnie dziecko wiec byłam ciekawa jak wygląda standardowyi powiem, że przecudny jest
![]()
wracając do tematu było super czad .
PS Odynko pani dziennikarka czeka na foty, które robiła waszym aparatempodeślijcie do mnie albo do Gosi to wrzucimy na kangurową stronę
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
ładny pochód!
nemhain jaki Aleks już duży.
GAJENKA-23.12.08
Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®
i śmy byliw jade deli i mąż-fotograf w koszulce "supertata"
. zdjęcia obiecał na jutro, gdzie je wrzucić?
Kasiu, witamy serdecznie, cały czas mam przed oczami Twój barwny strój, a zwłaszcza trampki soczyście zielone
a czy jest tutaj ciężarówka z pięknymi różowymi getrami?![]()
Ostatnio edytowane przez Liv ; 23-09-2009 o 21:59
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
morepig, fotki są super! M. się wziął za obrabianie, może będą jeszcze dzisiaj
no i trochę prywaty - stary zachwycony swoimi zdjęciami (to zza winkla super!)a ja Zośką z chrupkiem
![]()
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.