Witam wszystkich. Jestem mamą 3 m-nej Marysi. Dopiero zaczynam przygodę z chustowaniem, szukam czegoś na dobry początek.
Witam wszystkich. Jestem mamą 3 m-nej Marysi. Dopiero zaczynam przygodę z chustowaniem, szukam czegoś na dobry początek.
witaj.tutaj sie rozglądasz?rewelacyjne miejsce zeby i poradzic sie i kupic![]()
Trafiłam na forum, szukając w necie pierwszej dla nas chusty. Przekopałam juz trochę to miejsce, rozjaśniło mi się trochę w głowie, ale co wybrac na początek jeszcze nie wiem. Zachwyciła mnie caellum he ellevilla, może się skuszę. Ale podobno w XII mają dopiero przyjechać, raczej nie wytrzymam tak dlugo...
Witaj!Pewnie!Nie czekaj i kup coś na już.Szkoda każdego tygodnia noszenia,który przed Wami![]()
Szkoda marnować czas. Wybierz coś już teraz , bo założę się , że i tak nie poprzestaniesz na jednej chuście. A na początku zakłada to każdy
![]()
Iskierka (19.03.2009)
szukam, szukam, szukam...
zielona jestem, nigdy chusty w ręku nie miałam...![]()
Witaj
Najlepiej długa tkana wiązana - najbardziej wszechstronnaChoć na sam początek elastyk jest świetny. Tyle, że Twoje dziecię już nie takie małe...
Kasia, mama Juliusza (15.04.2003) i Laury (10.05.2009)
cześć
na początek polecam długą wiązaną, a jaką ??? to proste ta która najbardziej Ci się podoba![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
już wiem to będzie ellevill, ale zara czy jade?? na caelum muszę czekac do stycznia((
A ja bym ci radziła- kup sobie elastyka używanego-najlepiej Moby- bardzo łatwo to to się wiąże i jest super na początek (ależ ja ostatnio nudna jestem)
Do grudnia ponosisz, sprzedasz i kupisz tamtą
Witaj! na forum które komplikuje życie![]()
Mama Czterech Księżniczek, Pięciu Rozbójników i jednej Świętej w Niebie
Małe dzieła mojej Dużej już panny
Co robią moje dwie lewe ręce
już się od Was uzależniam... dzięki
M.06.2009 B.01.2015 M.06.2016
Witamy serdecznie!
Siaś 07.2007 Ninia 04.2009 i Lolek 12.2010
Kozdy cłek fce mieć swój rozum. Kóniec kóńcym telo rozumów, kielo ludzi. A godajóm, ze rozum jest jedyn! Jakoz jedyn, kie kozdy hebluje po swojemu.
hej,
a to przez Ciebie mam znowu mętlik w głowie...
chciałam caelum, ale mysle sobie zima idzie i może jakis kaszmir albo wełna byłaby lepszejsza i tu Ty... ze swoim obłędnym grafiyowym didkiem
chora już jestem![]()
a jeszcze się z Maryjaną nie chustowałyśmy...never
to miejsce istne przekleństwo![]()
M.06.2009 B.01.2015 M.06.2016
Witajja kupiłam jedną, potem drugą..a teraz wkółko coś zamieniam, sprzedaję- byle tylko poznać chociaż kilka chust-przy ograniczonym mocno budżecie
pozdrawiam!
elloWitajcie z Maryśką
![]()