Witam wszystkich. Jestem mamą 3 m-nej Marysi. Dopiero zaczynam przygodę z chustowaniem, szukam czegoś na dobry początek.
Witam wszystkich. Jestem mamą 3 m-nej Marysi. Dopiero zaczynam przygodę z chustowaniem, szukam czegoś na dobry początek.
witaj.tutaj sie rozglądasz?rewelacyjne miejsce zeby i poradzic sie i kupic![]()
Trafiłam na forum, szukając w necie pierwszej dla nas chusty. Przekopałam juz trochę to miejsce, rozjaśniło mi się trochę w głowie, ale co wybrac na początek jeszcze nie wiem. Zachwyciła mnie caellum he ellevilla, może się skuszę. Ale podobno w XII mają dopiero przyjechać, raczej nie wytrzymam tak dlugo...
Witaj!Pewnie!Nie czekaj i kup coś na już.Szkoda każdego tygodnia noszenia,który przed Wami![]()
Szkoda marnować czas. Wybierz coś już teraz , bo założę się , że i tak nie poprzestaniesz na jednej chuście. A na początku zakłada to każdy
![]()
Iskierka (19.03.2009)
szukam, szukam, szukam...
zielona jestem, nigdy chusty w ręku nie miałam...![]()
Witaj
Najlepiej długa tkana wiązana - najbardziej wszechstronnaChoć na sam początek elastyk jest świetny. Tyle, że Twoje dziecię już nie takie małe...
Kasia, mama Juliusza (15.04.2003) i Laury (10.05.2009)
już się od Was uzależniam... dzięki
M.06.2009 B.01.2015 M.06.2016
Witamy serdecznie!
hej,
a to przez Ciebie mam znowu mętlik w głowie...
chciałam caelum, ale mysle sobie zima idzie i może jakis kaszmir albo wełna byłaby lepszejsza i tu Ty... ze swoim obłędnym grafiyowym didkiem
chora już jestem![]()
a jeszcze się z Maryjaną nie chustowałyśmy...never
to miejsce istne przekleństwo![]()
M.06.2009 B.01.2015 M.06.2016
elloWitajcie z Maryśką
![]()